SCT je nesposoben

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sicer ne vem kako poteka dogovarjanje za zaporo ceste, ampak danes je SCT dokazal da so totalno nesposobni. Pred izvozom za Vrhniko zaprejo 300m voznega pasu in začnejo polagat asvalt. In zarad teh 300m nastane kolona do Špana! Vozil smo se pa 10km/h. In ko se pelješ mimo vse stoji in kadijo!
jezen.gif

Se tega ne da nardit ponoč?

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Po stari cesti bi šel
hysterical-1.gif

p.s.
Hvala za klic, da ni bilo treba uro pa pol čakati
smirk-1.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Prizadetim mimovozečim predlagam, da v znak protesta držite hupo, ko se peljete mimo.
Če preračunamo da tistih dvajset kilometrov avtoceste naredijo v enem letu, na dan to pride dobrih 50 metrov, ponoči torej kakšnih 15 in to bi trajalo 20 dni...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.522
1.109
113
Mene je pa danes presenetilo to, da bodo kranjsko vpadnico iz smeri Šenčurja na novo preplastili v nočnih urah...
cheer.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res je...tudi mene je presenetilo...kot kaže se pa da delati ponoči, predvsem ko ti že voda v grlo teče zaradi bližajočega se predsedovanja EU!

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
No, sem malce poklical folk, ki dela na projektih po LJ in okolici in se mi je tudi zdelo, kaj je problem.

Asfalterske ekipe so čakale, ker so kamioni z asfaltom obtičali v gneči. In kaj bi ti počel v tem času. Pral šipe mimomrmrajočim
aplauz.gif
??

Karambolov na in ob obvoznici, je bilo danes malo morje (torej, kot običajno), poleg tega so se pa še ferbci skantal pri Brnčičevi (2x). Torej, kaj storit? Asfalt s helikopterji dostavljat???

Po drugi strani pa eni šinfajo zanič asfalt. Sej ni čudn, ko pa se od zamešanja pa do polaganja ohladi za 40oC (zaradi gneče in imbecilov na cestah). Sploh ni treba mislt, zakaj je vse pri nas u k**cu. Le čevlje sodi naj....

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.170
113
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Po stari cesti bi šel
hysterical-1.gif

zadjič se je isto zgodilo potem se je pa še stara cesta čisto zabila..iz vrhnike do LJ uro in pol
bonk.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Citat:
Uporabnik franci pravi:
No, sem malce poklical folk, ki dela na projektih po LJ in okolici in se mi je tudi zdelo, kaj je problem.

Asfalterske ekipe so čakale, ker so kamioni z asfaltom obtičali v gneči. In kaj bi ti počel v tem času. Pral šipe mimomrmrajočim
aplauz.gif
??

Ja in tega se ne da v naprej predvidit????

Zakaj lahko v tujini ponoči take popravke cest opravljajo??

Karambolov na in ob obvoznici, je bilo danes malo morje (torej, kot običajno), poleg tega so se pa še ferbci skantal pri Brnčičevi (2x). Torej, kaj storit? Asfalt s helikopterji dostavljat???

Po drugi strani pa eni šinfajo zanič asfalt. Sej ni čudn, ko pa se od zamešanja pa do polaganja ohladi za 40oC (zaradi gneče in imbecilov na cestah). Sploh ni treba mislt, zakaj je vse pri nas u k**cu. Le čevlje sodi naj....

Ja in tega se ne da v naprej predvidit???? Mislem ne rabiš imeti mag. spredaj pred imenom, kajti že kmečka pamet, ti pove da je pretočnost avtoceste v času med 14-16 uro največja...

Ne rečem da se zapre avtocesta, kot se je pred dobrima dvema tednoma na relaciji Brezovica-Vrhnika,, kjer je bil odsek zaprt dober teden. Pač časovno je potrebno toliko časa in pika. Ne zastopim pa kako lahko zaprejo cesto zaradi popravka 30 metrov prenove ceste sredi dneva????
Zakaj lahko v tujini zadevo rešijo zelo elegantno z delom ponoči??

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Verjetno so tam ljudje plačani tudi za nočno delo. Dokler pa jaz za 300 (ja, tristo , prav si prebral!) mesečno opravljenih ur dobim 1000-1050€, je to to. Bo končno komu jasno???

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ne privoščim nobenemu, da dela ponoči. Če se obnavlja se pač obnavlja, nimamo kej pomagati. Samo, da zaprejo 300m voznega pasu, zato da zmečejo ven asvalt in položijo novega mi pa ne bo jasno zakaj tega ne morejo nardit ponoči? Če so lahko na Vrhniki asvalt polagali ponoči, ko se obnavljal most, potem bi lahko to nardil tudi sedaj. Določene zadeve bi se lahko malo elegantneje rešilo.

Seveda ob istem času prčkajo tudi staro cesto in enostavno ne moreš nikakor normalno na Vrhniko ali iz nje. Nazadnje, ko se je tudi stara cesta zabila, sem šel čez Horjul pa še tam sem se fural v kolonci.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
DARS in SCT sinonim za nesposobnost.
10.gif
BANDA

Pa ni bila kolono samo do Špana, ampak do odcepa za Brezovico oz. kmalu po Kozarjih se je naredila stoječa kolona. Kreteni DARSOVSI
10.gif

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Malo bi si lahko šli gradbišča v tujini pogledat kak se dela aja sem pozabil ne delajo po standadih bi rekel predsednik uprave DARS - a!

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ti si imel potem res smolo. Jaz sem se ustavil 500m pred cestnino. In sem se še fural skor 1h do doma. Pridem do cestnine in vidim tam dva letečmana in sem si mislil da je pač nesreča. Potegnem iz ABC-ja na prehitevalni pas in sam kolona.
stupid-1.gif

Ni mi preostal druzga, kot da nabijem musko in se cjazim do Vrhnike.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Citat:
Uporabnik franci pravi:

aplauz.gif
??

gre za slabo organizacijo oz. logistiko in NIČ drugega...

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Sam sem se peljal proti Vrhniki okoli 20. in ob vseh tablah, ki so opozarjale na zastoje in so bile postavljene že pred izvozom Brezovica, ne vem kako je kdo lahko zapeljal v gužvo... razen če jih prej ni bilo...
smirk-1.gif

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
Po moje bi moral v takih primerih najprej urediti sistem obveščanja in signalizacije.
Problem je ker ni ažurnega obveščanja, radio poroča o zastojih prepozno, spet drugič poročajo o zastojih ko jih že davno ni več.
Podobno je s prometno signalizacijo.Ravno na tem odseku, izvoz za Brezovico, so nas ob lanskih obnovitvenih delih, podili ven na izvozu Vič, še lep čas potem, ko je bil izvoz že odprt.
Dobr razumem da so si hoteli zmanjšati promet, da so pač dokončali obrobna dela, ampak zaradi tega je nastal kolaps na stari cesti, ter pred izvozom Vič.
Poleti izvoz iz obvoznice na Celovško, postavijo tisto premično tablo, da je kolona, par sto metrov do izvoza.Za ponoč je tabla odveč, podnevi pa je taka kolona, da se moraš kar lep čas voziti da prideš do znaka.
Ni človeka na darsu, ki bi šel in premaknil tablo nižje in kakšnemu domačinu olajšal čakanje z izvozom na Podutik.
Ljudje praktično ne verjamejo več oznakam ker mislijo, da jih hoče vsakdo nategnt.
Pa sej se je problem neustrezne signalizacije pojavil, še pred pred nesrečo, tudi pri obnovi pod Golovcem, ter kasneje ob rezulatih o porazno zavarovanih Avt. gradbiščih.

lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.743
6.742
113
pri taščici
Ko sem se pred drugo uro peljal v nasprotni smeri je bilo že kar nekaj gneče(pa ne do cestnine), kako pa je bilo s tablami pa ne vem.

edit: so pa že okoli 12 obveščali po radiu o zapori in gneči, tako da....

Res se mi zdi čudno da v največji gneči gredo počet tako "ne nujne" stvari!

Nazadnje urejeno: