Sarkoidoza

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
Je že imel kdo to bolezen? Kako so ga zdravili in kakšne probleme ste imeli, če ste imeli postavljeno to diganozo. Namreč jaz imam to zadevo in do danes je preteklo že 10 mesecev odkar sem doma na bolniški pa mi še do zdej ne znajo povedati kaj to je za ena zadeva. Diganoza pa je: sarkoidoza 3. stadij + pljučna tromboza, star pa sem 27 let, bolezen gre zelo počasi nazaj tako da mi grozi vsaj še kako leto bolniške
confused-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
Je že imel kdo to bolezen? Kako so ga zdravili in kakšne probleme ste imeli, če ste imeli postavljeno to diganozo. Namreč jaz imam to zadevo in do danes je preteklo že 10 mesecev odkar sem doma na bolniški pa mi še do zdej ne znajo povedati kaj to je za ena zadeva. Diganoza pa je: sarkoidoza 3. stadij + pljučna tromboza, star pa sem 27 let, bolezen gre zelo počasi nazaj tako da mi grozi vsaj še kako leto bolniške
confused-1.gif

Zacetno zdravljenje, ki je za zdaj simptomatsko, traja tam nekje do 1 leta. Nato pa sledenje na cca 2 mesca. Po potrebi Bronhoskopije in igelne biopsije (pregled vzorca pljuc) ki oceni nadaljno terapijo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
confused-1.gif

Kje se pa zdraviš oziroma kje si bil na pregledih? Sam bi ti priporočil kliniko za pljučne bolezni in alergije golnik, kjer so prav specializirani za bolezni dihal in opravljajo tudi veliko diagnostike sarkoidoze, veliko novih zdravil testirajo....

LP

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
zdravim se pri dr. Terčeljevi na polikliniki je prav specijalizirana za bolnike z to boleznijo in morem rečt da se je res zavzela za mene, še malo preveč, drug teden me hočejo nazaj v bolnico da me bodo spet matral z bronhoskopijo
frown-1.gif
upam da se bo use zrihtalo in da mi ne bo treba na Dunaj...