Samsungov Anynet+ Device

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ns Samsungovi LCD TV imam možnost snemanja. Ampak mi v navodilih piše, da za to rabim neki Anynet+ Device.

Kaj je to za ena sorta? Sem gledal malo po googlu, pa mi samo neke kable ven meče ...

Imam pa model Samsung LE40B550A5PXZG

Untitled534.jpg

Prosim za pomoč, če bo kdo vedel kakšno rešitev, ker si zelo želi posneti kakšne oddaje s tvja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ni to mišljen snemalnik kot si ga ti predstavljaš ampak da lahko s temi kontrolami upravljaš nek snemalnik, recimo videorekorder.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Aja, eh škoda. Sem se že tako veselil, da bom lahko posnemal kakšne oddaje in za to ne bom rabil računalnika, na katerega priklopim oni kabel za gledanje tvja z modema na tv.

Pa obstajajo kakšni samsungovi snemalniki? Brez videorekorderja, ki je že izven mode. Na primer kakšen snemalnik ki ima navaden dvd rekorder, pa po možnosti snema v kakšnem divx, avi, mpeg4 formatu ali da snema v teh formatih na nek vgrajen spomin, kot je na primer kakšen disk?

Kaj pa takšno snemanje gre kot ima zdaj ena televizija na SiOLovi ponudbi Program zvestobe ...

---------------------------------------------------------------

LED TV LG 47LV5590 na 24 obrokov

Bonitetni razred

Cena mesečnega obroka z DDV

Platinasti
32,00 EUR

Zlati
33,00 EUR

Srebrni
34,00 EUR

Tehnične podrobnosti

Diagonala zaslona: 119 cm
Tehnologija zaslona: LED LCD
Ločljivost zaslona: 1920 x 1080 slikovnih pik
Kakovost gibanja slike: 500 HZ
USB-priključek: da
USB-predvajanje slike, zvok, filmi(HD, DivX)
USB-snemanje na USB-ključ ali zunanji disk <-------
Internet TV: da
Brezžična povezava: Wi-Fi pripravljen
Tip digitalnega sprejemnika: DVB-T, DVB-C
Vrsta dekodiranja sprejemnika: MPEG-4
Garancija: 2 leti
---------------------------------------------------------------------

Oz originalni vir (prva televizija) - http://www.siol.net/program_zvestobe/ponudba_izdelkov.aspx

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Samsungov Anynet+ ti omogoca da Samsungove naprave (TV, DVD, Bluray,...HI-FI) upravljas vse z enim daljinskim upravljalnikom. Naprimer jaz z TV daljincem upravljam TV in DVD predvajalnik.

LP

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Kul. Slišal sem, da je zadnje čase zelo moderen Blu ray ... Kaj je to sploh? ... ene vrste dvd snemalnik ali ima notri vgrajen disk?

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Aja, to je to ... potem še za to rabim snemalnik ... Kaj z navadnim pekačem na računalniku se da pečti take dvdje?

Bom šel en dan malo po btcju pa v bigbanga, da vidim, če majo kaj za bluraye pa dvdje ...

Nekaj morem narediti, ker si včasih morem oddaje neke posneti, če pa čem na računalniku gledati pa snemati tv, potem pa se morem z interneta izklopti ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne da se z dvd snemalnikom, mora biti blu ray. So pa prazni blu rayi kar dragi, tam od 6-8€ na komad. Je dosti boljše in ceneje, da kupiš kak snemalnik s vgrajenim diskom.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.867
-381
113
ali pa kar boljšo tv z vgrajenim snemalnikom... pa pokneš usb notr, pa je.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
če se snema z usb tv, a je možno v tem času gledati na tv druge stvari - predvajalnik, snemalnik ali brskati po internetu?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.754
801
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
če se snema z usb tv, a je možno v tem času gledati na tv druge stvari - predvajalnik, snemalnik ali brskati po internetu?

Med snemanjem, ne moreš gledati drugega kot zunanje naprave.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Satelitska (torej z svojim sprejemnikom) se lahko gleda, drug kanal na DVB-T-ju pa ne.