Samsung Xcover 7710 ... na pcju ni viden

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Kot sem v naslovu napisal Xcoverja mi pc ne vidi, ne morem prenašat datotek med napravami... vem da se da nekje nastavit vendar ne najdem nikjer kje to je ....

lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mogoče moraš po povezavi tapniti na zaslonu "povezan kot večpredstavnostna naprava"
confused-1.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
In kera je ta obvestilna plošča??
Ko priključim mi ne napiše nikjer nič, samo strelica v znakcu baterije se pokaže, napiše polnjenje ter signal ob priklopu da od sebe, nič drugega....

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Ne dobim tega sporočila (v rdečem okvirčku), ko priključim usb kabel..... enako je na ostalih računalnikih....

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Ja je samo je že kr neki cajta nazaj.....
mislm da kabel nima veze k jih mam več in z nobenim ne deluje

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Driverji v pc so, Kies, tudi, micro sd akrtica je v telefonu
telefona pa nikjer ne zazna.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Potem pa nimam vec idej... Ce si res vse probal, lahko edino se to, da resetiras telefon (ugasni in prizgi) in ce se vedno ne deluje... potem naredis "hard reset"... pa potem probas... Vendar pa bos izgubil vse, kar je namesceno
smile-1.gif
...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
lahko je zjeban konetar v telefonu, lahko pa...

Try this.
1. Go to Storage in the Settings menu.
2. Open the options , there should be one that says USB computer connection
3. While the device is connected to your computer, Check the Media device (MTP) option.
4. This should probably be unchecked , even after connecting your cable. And THAT is your issue.
5. Select MTP and you should probably be able to read your device on your computer now,
AND it shouldn't make a difference what cable you are using.

pa zalsedil sem še, da če imaš win8, moreš še posebi driverje dol potegnit http://www.samsung.com/us/support/mobile/phones/other-android-phones