Samsung WB600 snemanje

raners

Majstr
4. mar 2008
2.804
439
83
Pozdravljeni.

Ko snemam video posnetek s tem fotoaparatom deluje vse normalno (zvok in slika), če pa med snemanjem približam (ali oddaljim) fokus, mi tiste trenutke ne snema zvoka (ko se slika približuje ali oddaljuje, je tišina, zatem pa spet snema zvok). Kako deluje vam in ali se da to popravit? Ali podobno delujejo tudi podobni fotoaparati (Canon SX200, Panasonic TZ7)?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.804
439
83
Aja, pa še nekaj me zanima... Kupit nameravam HDMI kabel za povezavo aparata s televizijo in me zanima, ali je najbolje kupit original Samsung ali lahko katerega drugega (cenejšega)? Kabel je namreč mikro HDMI -> HDMI.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
..... če pa med snemanjem približam (ali oddaljim) fokus, mi tiste trenutke ne snema zvoka (ko se slika približuje ali oddaljuje, je tišina, zatem pa spet snema zvok). Kako deluje vam in ali se da to popravit? ...

To je privzeta nastavitev snemanja zvoka med zumiranjem. Razlog je jasen : da se ne sliši glasen motorček zooma.
Lahko se izklopi - je v navodilih,

Pri panasonicu so ta problem "rešili" s počasnejšim zoom (med snemanja videa ni tako hiter kot pri snemanju fotk).
Canon pa itak nima optičnega zooma za video.