Samsung vs. HTC

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Kaj je trenutno top shit? Imam HTC Desire, vendar je te dni preminil. Namreč pri zagonu zanrzne, zavibrira cca 7x in obstane z logotom HTC na screenu. Očitno bom rabil nekaj novega.... ;-) Tudi kontakte verjetno ne bom uspel rešiti?....

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Telefon se da rešit, ker je "samo" zaciklan v zanki za zagon. Treba ponovno naložit OS. Nimaš gmail računa, kjer so shranjeni kontakti?!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Preveri, če si jih shranjeval na gmail tako da greš na gmail s pcjem in boš videl levo zgoraj pod Google napisom, Gmail. Klik gor na Gmail in izberi Contacts.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz sem že kar nekaj let na HTC-ju, pa bi se še vedno odločila zanj (ali pa mogoče kak višjecenovni LG), ker mi Samsung preprosto ne potegne.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest po enoletni uporabi htcja še vedno zelo pogrešam gumb za wake up ob strani ali pa spredaj spodaj. HTC ga ima na vrhu levo, kar je full nepraktično.

Ostalo dela ok... če bi samsung naredil tok lep telefon kot je htc one bi verjetno vzel samsunga. ker mam tud tv samsung, pa se lepše povohata, pa itak se mi zdi da je z multimedijskega vidika bolj podprt kot htc...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
kaj pa Nexus 5?

aha, kakšna je recimo razlika: HTC M8, HTC 610, Nexus 5....?
sprasujem se.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
kaj pa Nexus 5?

aha, kakšna je recimo razlika: HTC M8, HTC 610, Nexus 5....?
sprasujem se.gif

Nexus 5 vs. HTC M8 je velika razlika v ceni v prid Nexusa, a CPU in vse ostalo je skoraj isto (Quad-core 2.3, Adreno 330, 16/32 GB, 2 GB RAM), 610 pa mu po performancu ne seže do kolen, tako da se splača dati teh par € več in kupiti Nexusa
pozdrav.gif

to je to

Robi666

Zelenc'
11. avg 2014
28
0
1
Kljub temu, da si se odločil, bom napisal mojo izkušnjo s HTC One M8. Prej sem imel skos Samsunge, zdej sem se pa odločil za HTC-a, glih zarad kovinskega ohišja. Ampak... Brez gumijastega ovitka je telefon frdamano zmuzljiv in meni je v dveh mesecih že nekajkrat skor padel iz žepa, kar se mi prej ni dogajalo. Telefon je sicer hud, ampak tole je pa kr moteče. Aja pa na soncu se segreje k satan.