Samsung serija 6 (D6x00) FULL HD 3D Defect

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ta informacija ne drži popolnoma oz. še ni preverjena.

Glede 3d "defekta"...gre se za konverzijo 2D->3D...in kar po defaultu, da ne predvaja Full HD 3D.
Torej, če karikiram....ljudje bi radi spremenili vodo v vino.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
tako je. tudi jaz čakam še uradno informacijo glede tega.
dejstvo pa je da je tisti prikaz bolj kot ne nerealen. TV namreč prikazuje statično sliko, 3D pa v osnovi za prikaz potrebuje 2 sliki.
in tudi tako kot je simon povedal gre tu za pretvorbo iz 2D v 3D. SBS slika je vedno prikazana v FHD 3D.
:
in še nekaj glede smart TV: ko bo katera institucija uradno napisala, kaj je smart tv potem bo kdo lahko opletal s tem, kaj mora tv vsebovati da pridobi to oznako. jaz nikjer nisem videl da je pogoj, da se nekaj imenuje smart tv internetni brskalnik... zame je v pametno da ima tv npr. možnost aplikacij, možnost 3d, možnost upravljanja s telefonom, ...
lp

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zraven je tudi slika iz druge Samsungove televizije.

Vse očitno.

Ni si treba "mnenj" izmišljevat.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
No jaz sem samo prilepil link, kar sem danes presenečen opazil...ravno po nakupu. No na srečo me ta 3D itak ne potegne...

LP

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
No jaz sem samo prilepil link, kar sem danes presenečen opazil...ravno po nakupu. No na srečo me ta 3D itak ne potegne...

LP
Saj ni potrebno, da se zato sedaj opravičuješ. Kar se pa 3D tiče, pa tudi mene ne potegne gledati z aktivnimi očali. Vsekakor sem pa za 3D s pasivnimi očali.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:

LP
Saj ni potrebno, da se zato sedaj opravičuješ. Kar se pa 3D tiče, pa tudi mene ne potegne gledati z aktivnimi očali. Vsekakor sem pa za 3D s pasivnimi očali.

Ne, saj se ne opravicujem, sam nisem prebral vsega, kar sem podal v linku.

Glede 3D pa me motijo ocala, aktivna ali pasivna...oboje mi je neumno, ko sedim doma pred TV z ocali na glavi. Tako da sem se malo nategnil s tem 3D televizorjem...bolj mi je pomembna HD slika in pa povezljivost z racunalnikom, da preprosto gledam filme z racunalnika.

LP