Samsung S5230

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
evo... v "velikem poku" je za dokaj ugodno ceno, punci je všeč, vendar nama noben noče pokazati, kako dela touch screen in kako uporaben je telefonček... (kao ne smejo not dat baterije zaradi življenjske dobe le-te
tongue-1.gif
)

punca je vajena ajfouna, ne vem pa, kak ji naj razložim razliko med dotikanjem zaslona, saj je to najlažje občutiti...

če ma kdo kake izkušnje s tem aparatom, na plano z njimi !

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Pojdi v Vodafone Areno, ga majo tam prižganega in razstavljenega pri Simobilu, pa se lahko poigraš z njim kolikor te je volja.

Jaz sem ga ženi vzel kakih 10 dni nazaj, pa ji je sicer kul, sam je imela prej full qwerty telefonček (LG Etna) pa jo zdaj malo moti, ker potrebuje malo več, da napiše sms (tudi ta telefon ima full qwerty - le da je na touch screenu). Sedaj še okleva al naj ga zadrži al bi ga prodala? Vaju zanima?
smile-1.gif

EDIT: Aha, sem šele zdaj videl, da si iz prekmurje republjik, ja pol pa k kakemu simobilovemu dilerju, bi ti skoraj moral pokazati.

Nazadnje urejeno:

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
evo... v "velikem poku" je za dokaj ugodno ceno, punci je všeč, vendar nama noben noče pokazati, kako dela touch screen in kako uporaben je telefonček... (kao ne smejo not dat baterije zaradi življenjske dobe le-te
tongue-1.gif
)

punca je vajena ajfouna, ne vem pa, kak ji naj razložim razliko med dotikanjem zaslona, saj je to najlažje občutiti...

če ma kdo kake izkušnje s tem aparatom, na plano z njimi !

Joj,joj, če je imela iphonea, sploh ji tega ne kazat...
rolleyes-1.gif

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
heh.. hvala za odgovore... pri nas so majstri v operater-štacunah tak trdi, da je joj... in niso ravno navdušeni nad dajanjem baterije v aparat, še posebej, če potem aparata ne kupiš...

punca dosedaj ni imela iPhone, se pa rada z mojim jabučkom ukvarja, in ji je touchscreen všeč...

ob priliki bom prosil kolego, da posodi omnio... pa naj sproba, če jo mika...

še najhuje ji bo to, da bo morala aparat vsake 3-4 dni polnit... zdaj ma nokia 3110C in polni 1x tedensko...
smile-1.gif

drugače pa ni nekam zahtevna uporabnica...

jaz pa sem iz nabora Samsungov najdel aparat, ki bo meni služil kot 2. telefon... U800... upam da so Samsungi to, kar so bli nekoč ko smo imeli še SGH-250 in SGH500

1226884515mob_picsamsung-sgh250.jpg

Samsung_SGH_600.jpg