samsung s4 mini problem po nadgradnji

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Pred kratkim mi je telefon ponudil nadgradnjo in sem jo naredil.Zdaj imamm problem ker ko je prižgana internetna povezava se telefon zelo segreje in rabi baterijo na ful..pri wifiju je ok ,se pa dogaja da wifije pozabi.

Kako lahko ponovno nadgradim telefon oziroma kaj naj naredim.

22. jul 2007
13.444
1.683
113
124
Po vsakem updajtu je priporočljivo naediti reset, seveda ni nujno ampak v primeru čudnega obnašanja telefona ti drugo itak ne preostane.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mi samo skrbi da ni prišlo do napake med prenosom tiste posodobitve in ,da me zato zeza.

Ok zdaj...kako naredim ta reset.A to samo v telefonu najdem tisti reset na tovarniške nastavitve ali moram pri prižiganju držat neke gumbe ala glasnost pa nekaj takega.

Pa ne mi zamerit za tale amaterska vprašanja...me že emšo lovi oziroma gre tehnologija malo prehitro.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
u bistvu niti ne...s3 mini mi dela ok...s4 mini je delal ok do nadgradnje...po nadgradnji pa zeza.Reset nisem še naredil ker si moram potem vzet čas da si nastavin vse nazaj kot je bilo.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
ok...upam da bo po resetu delavalo vse ok. Za enkrat gre ,edino kar me muči je tisti varnostni pravilnik...vedno me sprašuje naj ga posodobim in sem ga...opcijo mi ponuja da spremenim raven varnosti na običajno......ma kje to najdem?

Hvala v naprej

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
u bistu ne...imam samo gmail...drugo nič.
Sem preiskal vse kar sem lahko ampak ne najdem nikjer da bi tisto raven dal na normalno.

Nič...za enkrat deluje vse ok ...samo včeraj ni zvonil pa so me klicali vsaj 15x....po ponovnem zagonu pa je spet delal.Razmišljam v tej smeri da mora bit mogoče kaj s sim kartico narobe.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na enem imam težavo, da se noče več povezovat na wifi-je.
nič spreminjal, posodobil se ni, začelo se je ap cca 2 tedna nazaj.
od začetka delal vredu, sedaj pa kr neha lovit wifi. prideš na drug wifi se spet noče povezat.
neki sem že googlal in spreminjal, pa ni nič boljše.

22. jul 2007
13.444
1.683
113
124
backup&hardreset
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To je še najlažje nardit. Samo če ni bilo updejta mi nekak ni logično, da bi pomagalo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
se poveže, pa pol kr prekine.
al pa se sam sploh noče povezat, moreš wifi off/on.

22. jul 2007
13.444
1.683
113
124
Ne vem, jaz bi na svojem mestu naredil tako kot sem napisal, ker odstranjevati posamezne programe in ugotavljati ali ima kakšen vpliv na wi-fi je rahlo zamudno.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
To je še najlažje nardit. Samo če ni bilo updejta mi nekak ni logično, da bi pomagalo.
Po kateri logiki pa factory reset pomaga samo po updejtu
rolleyes-1.gif

Poskusi v recoveryu Wipe Data in Wipe Cache.

22. jul 2007
13.444
1.683
113
124
Na ženinem telefonu se je ne vem kako bi rekel, zaciklal blutooth ki ga ni nikakor hotelo vklopiti - slider za bt je normalno deloval ampak se bt ni vklopil, tako da je edino reset telefona pomagal da je zadeva ponovno začela delovati, kaj pa vem čudna so androidova pota
sprasujem se.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma jaz sem resetiral...sicer sem se pripravil na slabo voljo ker mi je šlo nekaj programov stran ampak ok.
Zdaj zadeva deluje....vse je ok...sicer se mi še redko kdaj zgodi da kar naenkrat nisem dosegljiv pa čeprav sem.....takrat naredim ponovni zagon in je.
Mislim da bi se moralo po vsaki na novo naloženi aplikaciji ponovno zagnat telefon