Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Eno vprašanje v popolnoma drugi smeri. Ali je res doseg baterije s to nadgradnjo krajši? Malo berem po drugih forumih, da so nezadovoljni z liziko. Sam še čakam upgrade (imam LTE verzijo), pa bi rad vedel, ali se splača ali raje ne.
Ja tudi meni se to zgodiCitat:
Uporabnik haloski_pepek pravi:
Po upgrade-u na 5.0.1 se mi vsake toliko časa Ringtone postavi na 20%. s tem se zgrešil že marsikateri klic, tudi pomembni. Kot sem gledal, je to splošen bug za S4, tako da verjetno grem nazaj na KitKat.
Ima že kdo kakšno rešitev? Živce mi pijeCitat:
Uporabnik haloski_pepek pravi:
Po upgrade-u na 5.0.1 se mi vsake toliko časa Ringtone postavi na 20%. s tem se zgrešil že marsikateri klic, tudi pomembni. Kot sem gledal, je to splošen bug za S4, tako da verjetno grem nazaj na KitKat.
Ja tudi jaz sem to opazilCitat:
Po tanovem se wifi več ne rekonekta sam od sebe, ko pridem domov ali v službo. Moram prav zbudit telefon, počakat par sekund in se poveže (ja, imam tam nastavljeno na "always").
Nastavil sem tako kot je opisano in ZAENKRAT dela OKCitat:
Naj bi pomagalo, če izklopiš v nastavitvah: My Device->Call in imaš opcijo "Increase volume in pocket". Jaz sem to izklopil in zaenkrat se mi še ni zgodilo, je pa res, da je od tega komaj par dni. Ko bo 14 dni brez težav, potem lahko rečemo, da je problem rešen.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Če grem z odinom flešnit 4.4.2 firmware iz sammobile se mi bo knox sprožil ali ne? Me na nexusu ni izučilo, da je 5.0 piece of crap, sem rabil potrditev.