samsung omnia vs sony ericsson experia x1

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
čez pa mesecev bom prodal svojo nokio n95 8gb in bom šel kupit nov telefon ki mora obvezno imeti touch screen zato se odločam med samsungom in sony ericssonom zanima me kerga bi vu uzeli pa prosim ne s temi odgovori uzem tega ker je boljši.

hvala in lp Kelih

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Vprašanje če bo Experia sploh prišel v prodajo že letos ali šele v 2009...
Med tema dvema bi vzel Experio zaradi qwerty tipkovnice, če bi bil pa še Touch Pro na izbiro bi pa vzel tega, ker je manjši in lepši, pa še ql UI ima.

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Raje vidim da experia pride kasneje in bo zato bolj izpopolnjena. Samo me skrbi, da bo kot pri iphonu, ko je blo "much ado about nothing". Jaz namrec tudi iscem zamenjavo za tytn II, vendar mi touch pro ni vsec.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.442
6.957
113
ravno zato, ker bo xperia prišla kasneje (govori se celo o 2009), je zadosten razlog, da se je ne kupi. SE bo dal xperio ven takoj ko bo mogoče in zdaleč ne ob izpopolnjenem softwareu, prej bo zelo hroščast. Zgodba s p990 se ponavlja?

dAhlila

Zelenc'
22. jun 2008
7
0
1
Jaz osebno se ne bi odlocil ne za enega ne za drugega. Problem pa je eden. In sicer OS Windows mobile. Windows mobile je v osnovi namenjen poslovnim pda napravam in je na mulitmediji dokaj reven. Podpira samo 65k barv (Omnia jih ima sicer 256k, vendar samo 65k efektivnih), dekodiranje audio datotek je podpovprecne kvalitete, da o hroscatosti niti ne govorimo. Cudi me, da so se pri Sony Ericssonu odlocili za Windows mobile, UIQ3 je meni osebno veliko prijetnejsi OS.

Pocakaj raje se kake pol leta, Nokia namrec se ni predstavila palete konkurencnih izdelkov, lahko pa si siguren, da ne bodo cakali praznih rok (poglej si malo na YouTube njihove napovedi)

Ce pa bi ze moral izbirati bi vzel Omnio. Boljsa grafika (X1=HTC imajo probleme z grafiko zaradi neustreznih driverjev za graficni cip), boljsi fotoaparat,...

Poglej si tukaj primerjalni test med Omnio in Diamondom (Xperia bo samo preoblecen HTC touch pro), mogoce ti bo odlocitev lazja:

http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_vs_samsung_i900_omnia-review-262.php

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
374
36
28
ja najberš se bom odločil kar za omnio a kdo ve kdaj pride bela omnia ven ker se mi bela res velik bolj dopade kot črna pa še prstni odtisi se gor ne poznajo tolk.