Samsung Omnia II

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Ker sem nov uporabnik tega telefona, me mučijo nekatere osnove in upam, da mi bo kdo znal pomagati.
Zanima me, kako se pri tem telefonu da naštimat profile, če se spoh da. Verjetno s kakim programom. Pa še, če se da narediti tako, da bi imel na ekranu sliko, ali screen saver, ekran in tipke pa bi bili zaklenjeni. Jaz teh zadev za sedaj še nisem našel.

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Ja, saj se mi je zdelo, ampak sem nov na Win mobile, tako da mi določene stvari delajo težave. Bom pa še nekaj vprašal. Saj se boš režal, ampak kje in kako vraga se deinštalira programe.

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Hvala fantje! Od tu upam, da se bom sam znašel. Za Modaco sem sicer že slišal, vendar res nisem imel časa, da bi ga sploh pogledal. Ta dva linka pa sta videti zelo uporabna in verjamem, da bom večino stvari tu našel. Če pa mi še kaj zašteka, se bom pa spet obrnil na vašo hitro in odlično pomč.

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Saj sem vedel, da vas bom še potreboval. Imam še en problem. Vedno imam naštimano ročno izbiranje omrežja, ker sem večkrat v takih koncih, kjer signal takoj preskoči na tujega operaterja. Ne vem zakaj, kljub temu, da je izbiranje nastavljeno na ročno (preverjeno), telefon prestavi na drugega operaterja. Res da je to verjetno takrat, ko ostane popolnoma brez Mobitelovega signala, ampak če je ročno, potem naj bo ročno! Sem si včeraj že naredil račun, ker nisem opazil, da je preklopil. Sem pa vse preiskal in drugih nastavitev kot: Settings-Network settings-Network options, pikica v Manual, izbran Mobitel in dodatno še v Preferred networks kljukica samo pri Mobitelu.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Nič dodatno v Preferred Networks.
Če označiš to, je mode spet Automatic.

Nastavi Manual, potem ti poišče razpoložljiva omrežja, označi Mobitel (ali kar pač že imaš) in to je to.

LP