Samsung MHL in HDMI na Windows 7

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Na svojem pcju bi rad videl sliko iz telefona preko hdmi kabla.DVI-HDMI adapter za grafično imam, kabel tudi in pravtako delujoč mhl adapter, ki je med zaslonom in telefonom.

V nadzorni plošči sem že probal dodat zaslon in določit hdmi, vendar imam na voljo le s-video in vga..

Rabim kake driverje? Ati catalyst control center je v uporabi vendar ne najdem hdmi nastavitev...

btw hdmi na philips lcd deluje brezhibno
smile-1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Torej bi rad povezal HDMI izhod iz MHL na DVI izhod na tvoji grafični kartici?
S tem ne boš dosegel nič koristnega.

Priklop na HDMI vhod na Philips LCD pa seveda deluje
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Kot zgleda ja?! Torej kak naj spravim sliko na pc monitor, ki nima hdmi vhoda?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Monitor ima vga in dvi. Sem zdaj priključo adapter dvi-hdmi na izhodu monitorja in dal PC na vga. Slika je slaba prek vga, pa še vedno ne uspem dobit slike iz telefona na LCD.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Monitor ima vga in dvi. Sem zdaj priključo adapter dvi-hdmi na izhodu monitorja in dal PC na vga. Slika je slaba prek vga, pa še vedno ne uspem dobit slike iz telefona na LCD.
Ni nujno, da bo delovalo.

1. DVI signal iz računalnika vedno deluje preko HDMI vhoda TV/monitorja.

2. Video iz HDMI izhoda računalnika bo deloval na monitorju z DVI.
Računalnik ugotovi, da je priklopljen na DVI in ne HDMI zaslon, ne glede na kabel.

3. Video iz HDMI izhoda CE (consumer electronics) naprave bo MOGOČE deloval na monitorju z DVI.
Meni slika iz mojega SGS3 deluje na monitorju z HDMI. Drug monitor ima DisplayPort, DVI in VGA - ampak povezano preko DVI vhoda pravi, da je slika out of range. Tudi slike iz SiOL boxa ne prikaže, vendar se da v nastavitvah določiti resolucijo in refresh rate. S tem se nisem igral, vendar monitor naj bi prikazal 1080p @ 60 Hz / 720p @ 60 Hz. Avdio ti seveda ne bo deloval preko DVI...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Zgleda bi res nucal lcd s hdmi ali mhl priključkom... Morda pa v kratkem zamenjam lcd, če tastarega uspem dobro prodat.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče je samo problem v resoluciji monitorja? Se pravi, da samsung noče/ne more prikazat v drugi resoluciji kot HD ali FHD.