Samsung j600 ali LG KG800

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz definitivno Samsunga.. to pa zato ker si ga lastim(sicer ne ta model) in me še ni razočaral. Potem ima microSD, novejši je. Tukaj pa imaš še primerjavo:
Arena

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Kaj pa rokovanje.

Malo me zanima pri Samsungu kako dvigneš linijo ko te kdo kliče, glede na to da ni videt nobenih tipk. Le levo in desno so dve mali črtici. V Bigbangu mi je govorila, da moraš prvo odklenit tipkovnico z tipko ki je na strani. Potem šele lahko odgovoriš. Malo nepraktično, samo vprašanje je če lahko verjamem ženski.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Kaj pa rokovanje.

Malo me zanima pri Samsungu kako dvigneš linijo ko te kdo kliče, glede na to da ni videt nobenih tipk. Le levo in desno so dve mali črtici. V Bigbangu mi je govorila, da moraš prvo odklenit tipkovnico z tipko ki je na strani. Potem šele lahko odgovoriš. Malo nepraktično, samo vprašanje je če lahko verjamem ženski.

Odpreš slider. Sicer se da javiti tudi tako ne odpreš sliderja, to pa narediš tako da odkleneš tipke z eno tipko (u600 ima odklep tipk na tipki za vklop) in se javiš. Ko ti telefon zvoni se ti itak vklopi osvetlitev tipk.
884.jpg

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Torej se touch tipke ne odklenejo avtomatsko, ko zazvoni telefon? Se tudi to ne da nastavit v nastavitvah? Po navadi se telefonom odklene tipka za sprejem klica, ko zazvoni.

Malo se me res zdi nadležno da bi vedno moral tipkat tisto stransko tipko.

Kaj pa drugače, kako si zadovoljen in kje si ga kupil. Ker namreč modre barve nimajo v BB-ju.

Nazadnje urejeno:

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
bejž od touch tipk ker boš pristal v bolnišnici moste polje zaradi iztrganih žvcev.Če ne pa boš aparat razbil.
Te tipke so tolk nepraktične da glava boli.Edine touch tike ki so bile ok so bile od siemensa sl91.Niso glih narejena na laser so po na podoben način.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Vsake stvari se navadš.. Od začetka je tut mene zafrkaval pa smo mal klel, pol je pa fajn k ti gre. Je pa dobra stvar v teh tipkah to da k ti nekdo prime telefon in začne prckat hmal omaga.