Samsung Grand Duos - internet - katera kartica

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Imam mobilnik Samsung Grand Duos. Naročnino imam pri Bob-u. Rad bi paket - samo na eni kartici SIM - razširil z možnostjo dostopa do interneta. Vas smem vprašati, kako bi potem dostopal do interneta samo po tem SIMU-u. Ker imam še en sim, da ne bi slučajno rabil po nepotrebnem dostop na drugem SIM-u. Upam, da sem bil razumljiv?
wink-1.gif
Hvala lepa vnaprej!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ko imaš obe SIM kartici notr, si lahko prioritetno izbereš access point, preko katerega bo šel (recimo, da maš M@ in BOB; APNja sta različna-lahko nastaviš, da te browser vsakič vpraša, preko katerega APNja se connectaš, lahko si pa nardiš tistega primarnega kot "primarnega" in ti bo vsakič izbral tistega, katerega boš uporabljal samo za net).

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Osebno imam verjetno isti telefon grand duos i9082.

Nobenih težav ne boš imel z nastavitvijo katera kartica naj bo za podatkovni promet,

V sim ena daš sim za pogovore in recimo sms. V sim dva pa eim za mobilni internet. Sam imam mobitel mobilni internet, preizkusil pa sem tudi izimobil ,tušmobil....vse deluje.

Za sim ena oznaæiš da bo uporabljala samo gsm omrežje !

Za sim dva označiš ali kombinirano gsm/wcdmaali pa samo wcdma. Sam sem nastavil samo wcdma.

Potem v nastavitvah označiš da gre podatkovni promet preko sim2.

To je vsa umetnost. Nič ne rabiš potem več prestavljat. Ko telefoniraš gre preko sim1 , ko pa greš googlat ali facebook.... gre pa preko sim2.

Apn vpišeš od sim2 za podatkovni promet.

lp

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Tudi jaz imam takega...

Nastavitve...naprava...upravitelj kartice sim...omrežje podatkovnih storitev - in nastaviš željeno SIM kartico.