Samsung galaxy watch 46mm

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
Pozdrav, uporabniki te ure, kako ste zadovoljni z to uro, katere app so uporabne oziroma jih uporabljate, ali se pojavljajo kakšne težave..?

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
Očitno nobenih mnenj--? V vednost ura ima težave z kompatibilnost z telefoni huawei

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Tudi jaz imam to kombinacijo z Gear S3 frontier in nobenih problemov z povezljivostjo.
Res da določene aplikacije in watch face ne moreš naložit toda imaš dosti izbire tako, da razen baterije, ki z vedno vklopljenim, BT, WIFI zdrži samo cca 2 dni sem zelo zadovoljen. Lahko bi malo dlj.
Pa si povezan z Samsung accountom?

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
Da, povezan... Največja težava je v tem, ko prekine povezavo BT, ko telefon oziroma zaslon ugasne., potem določenih App ne moreš uporabljati

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Da, povezan... Največja težava je v tem, ko prekine povezavo BT, ko telefon oziroma zaslon ugasne., potem določenih App ne moreš uporabljati

Si preveril power management nastavitve na telefonu? Ker huawei so znani po tem, da ubijejo vse kar teče zadaj. Meni je občasno izgubljal povezavo. Rešil sem tako, da vse kar diši na gear, sem nastavil manage manualy

• Všeč mi je
Reactions: afna1972

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Točno zato naj bi delalo, kot je napisal uporabnik zgpraj. Vse je na Androidu in nikjer ne piše, da bi bila samo za Samsung, vsi trdijo ravno nasprotno
Ni vse na Androidu... Samsungove ure poganja lasten OS Tizen... in dolocene zadeve so na voljo samo v Samsungovi trgovini... Vecina funkcij sicer deluje tudi na drugih mobilnikih...

• Všeč mi je
Reactions: afna1972