Samsung Galaxy Tab in branje CF kartic

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
upam, da tu izvem, če se to da.

namreč, razmišljam o nakupu Samsungovega USB Connector kita , vendar ne vem, če Tab sploh podpira branje s CF kartic. sicer razmišljam, da glede na to, da bere SD kartice, da potem mora tudi preko USB-ja in čitalca kartic zagrabiti tudi CF kartico, vendar mi ni, da bi vrgel skozi okno 30€, kolikor ta kit stane pri nas.

ima morda kdo kakšne izkušnje?

22. jul 2007
13.380
1.638
113
124
kam boš pa vtaknil cf-kartico na sliki ni vidno
sprasujem se.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
preko čitalca kartic v USB hub.

sicer bi tudi CF kartico moral zaznati, če zazna SD kartico, vsaj meni bi to bilo logično, vendar je prodajalec na RAM2 rekel, da so drugačni protokoli in da ne ve zagotovo, če bo delalo ali ne ...
tongue-1.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Meni ne deluje na tabu 7.7, ampak nisem kaj veliko sprobaval. ko vstavim citalec in cf kartico, pise da ni povezave.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.034
20
38
Ne kupuj ničesar, če imaš Galaxy tab 7 , ne bo delalo, podoben reader(več različnih) imam doma pa sva z prijateljem(znancem) ki se tudi ukvarja z tem sprobavala vse možne načine (ima taba 7) pa ne gre. Malce googlanja pove da Tab7 nima OTG, tako da ni variante. 7,7 in ostala druščina bi morala delat. Sam imam 10.1 dela odlično. Znancu sem svetoval novega taba, pa je doma našel star HPjev dlančnik pa na njemu pregleduje slike(?). Mislim da se mi eden HP nekje valja doma.
smile-1.gif

Če pa vseeno hočeš imam doma CF in sd in .... reader za Samsunga za ugodno ceno.

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
imam 10.1. po moje je to ta iz Mobitela (ne vem, dobil za darilo
redface-1.gif
).

sej, če bi se dalo vsaj probati, vem, da na Samsung Note dela ko šus, ker je kolega na Zlati lisici pošiljal fotke z Notea, pa sem si mislil, da to more delat tudi na Tabu, pa se je pozanimal pri tistih, ki so mu takrat dali Notea na test in rekli, da ni nujno ...
tongue-1.gif