Samsung Galaxy S4 ne prepozna sim

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Preko odina sem naložil zadnji uradni rom od Simobila, prej je bil Mobitelov. Zadeva je špilala nekaj dni b.p. nakar mi je med pogovorom telefon zaštekal. Potreben je bil restart in od takrat dalje ne prepozna sim
confused-1.gif

Malo sem pogooglal in ugotovil, da se je zbrisal IMEI. Se da to zrihtat doma, ne da izgubim garancijo? Knox=0x0

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Težka bo, če nimaš backupa EFS direktorija. Imaš kar nekaj tem na XDA forumu. Predno daš na servis obvezno naloži nazaj Mobitelov rom - po zapisih na xda forumu v nekaterih primerih to tudi popravi napako.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Sem že naložil mobitelovega nazaj vendar je stanje enako. Bom še prečekiru na XDA forumu. Če pošljem takšnega na servis ga bodo usposobili pod garancijo?

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Poglej v download mode če imaš binary števec več kot 0. Ker si flashal original firmware, bi moral ostat 0 in ne boš imel nobenih problemov pri uveljavljanju garancije. Za knox si pa že napisal da je 0.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Ja sem probal, in ne dela. Telefon je že na servisu, jutri ga dvignem. Bomo vidl kaj je blo narobe...

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Identičen primer. Pri kolegu je naenkrat izginil IMEI na S4, sem naložil preko Odina-a na novo Mobitelov ROM pa brez uspeha. Na RAM2 so potem v garanciji zamenjali matično ploščo navkljub Knox 0x1, pohvalno.