SAMSUNG GALAXY S3 MINI

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
zanima me,če ima kdo ta telefon in kako je zadovoljen z njim, vzdržljivost baterije,nalaganje strani preko wifi, kamera...

hvala in lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na slo-android forumu jamrajo, da jih zafrkava gps v sports trackerju. Tam si preber temo o telefonu in o omenjenem programu.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Včeraj sem imel minija od kolega v rokah in me je ravno GPS presenetil, prvič(gps prej še ni bil nikoli prižgan) je takoj našel satelite. Drugače pa čisto uredu, mogoče je bilo moteče da nima senzor svetlobe.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Mene zanima kje je fora.

Navigon traja fulla cajta... IGo pa takoj. V primeru, da iGo vzporedno zaženem, pa tudi navigon hitro dobi.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

GPS tudi meni deluje super pri sportstrackerju. In navadno za navigacijo. Vse bp.

Telefon filam vsak dan. Ampak tako sem navajen. Tudi če imam 60% baterije, ga pač dam filat čez noč. Bi pa brez problema zdržal 2 dni. Imam skoz wifi vklopljen, kličem najmanj 1h na dan, smsam tud kar dosti...

Zelo moteče stvari:
-še vedno mi manjkajo črke v imeniku. Čeprav imam 4.1.2 uradno nadgradnjo.
- vibra v smsih ne deluje, razen če jo prav namensko v sms nastavitvah vklopiš. Ampak če potem nočeš vibre v "normalnem" stanju, jo moraš spet izklopit v smsih
bonk.gif

- led notifikacije za missed event ni
- nima funkcije autobrightness
bonk.gif
Pač enka je to imela, ta pa ne. WTF?

Drugače pa sem vseeno zelo zadovoljen s telefonom.