Samsung Galaxy 5

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Sm nov uporabnik tega telefona in nov z Androidom nasploh bi postavil neki vprašanj glede tega aparata, k original priložena navodila so za en k....u. r ....c

Budilka, mi ne dela pri ugasnjenem telefonu, kako se naštima da bi zvonilo tud če ugasnem tel (kot pri ostalih znamkah)?
Kje se naštima pogovor na zvočnik?
Kateri navigacija je najboljša za na ta tel?
A navigacija dela sam prek gpsja al tud preko kakih podatkov, gprs 3g …?

tako nekako ... bom pa še kej vprašal ko pridem do problema:)

zaenkrat hvala

lp

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.751
5.906
113
Sicer ne vem kako je pri Androidu, ampak meni na WM6.5 budilka tudi ne dela pri ugasnjenem telefonu. Ugasnjen pomeni tako da je dejansko izklopljen tako da ne moreš prejemat klica. To je naprimer tako, kot bi na PC-ju želel da te opomniki na outlooku opominjajo pri izklopljenem PC-ju. Če si pa mislil ob izklopljenem monitorju, pa napiši.
Glede navigacije je najbolje da si katero od najbolj razširjenih naložiš, skupaj s kartami. To iz tega vidika, da ti gprs (3g) ne rabi pretakat podatkov, sploh v tujini. Na pašnikih (celo slovenskih) imaš Igo MyWay (za tvojo resolucijo), karte si pa snameš posamično, za katere države pač rabiš.
Za zvočnik pa res ne vem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
budilka ne dela če je telefon off. Daj si ga na airplane mode in ti bo delala, hkrati pa boš ne dosegljiv za nočne oboževalke:) in baterijo manj žre, ker ni priklopljen v omrežje

najboljše navigacije ni:) prej sem imel navigon, sedaj imam pa sygic aura. Obe sta mi kul. Težko bi se odločil, katera je boljš. Mogoče zna navigon mal boljš oz lepš prikazat izvoz na avtocesti:)

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Pri prejšnjih tel (SE) mi je budilka delovala tud pr izklopljenem telefonu ( se je pač pržgal, odzvonil, in ponovno gasnil ..:) )
Očitno bo treba airplane mode uporabljat, sam ni to to ....
Zvočnik?
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
No pri zdajsnem telefonu pa imas aplikacijo, ki ti sama utisa telefon cez noc ali vklopi airplane mode. Carovnija !

Ko poteka klic mas knof SPEAKER za to.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
No pri zdajsnem telefonu pa imas aplikacijo, ki ti sama utisa telefon cez noc ali vklopi airplane mode. Carovnija !

Ko poteka klic mas knof SPEAKER za to.

In keri je ta knof?

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Najdu!
Samo je pa nepraktično. skoz MENU .... posebi hitrega knofa nism najdu:(
lp

Nazadnje urejeno: