Samsung G810 polnenje in nedostopna microSD

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zanima me ali je normalno da ko dam telefon polnit (preko navadnega polnilca) da je kartica microSD nedostopna? Isto kot ko ga na PC priklopim. Ko ga iztaknem pa napiše bla bla mogoče so podatki poškodovani bla bla. Med polnenjem tudi fajlov ne gre pregledovati v file managerju. Je to normalno?

Hvala

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
V čemu bi pa lahko bil problem?
confused-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zdajle se matram in mi nikakor ne uspe. Če grem med polnenjem na memory card mi napiše "memory card in use". Kot da bi telefon mislil da je v transfer data načinu. Kako bi to rešil? Takoj ko ga odklopim pa dela vse normalno, ampak napiše "data may have been lost itd." Pomagajte prosim.
frown-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Med tem, ko je prikljucen na racunalnik je normalno... ce imas nastavljen nacin, da deluje kot USB ... Vsaj tako nekako je pri Nokiah... Ce pa izberes nacin PC Suite (pri Nokiah je tako... pri Samsungih je mogoce malo drugace) pa lahko dostopas do vsebine pomnilniske kartice tudi na telefonu ...

Pri polnjenju pa naceloma ne bi smel biti "blokiran! dostop do pomnilniske kartice...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
OK sem rešil problem. Sem ga priklopil še enkrat na USB na PC, pa sem izbral PC suite namesto data transfer, odklopil, in zdaj dela. Verjetno je "ostal" na data transfer mode in ko sem polnilec priključil je avtomatsko zablokiral kartico?