Samsung b2100

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ne vem a je to bug al feature pr tem telefonu. Namreč, zelo težko razločim kaj mi folk govori. Se sliši kot da bi bil v kakem praznem sodu zaprt. Prej sm mel SE, v630, vedno odličen signal in tud sogovornika sm slišal kot da poleg mene stoji...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ne vem a je to bug al feature pr tem telefonu. Namreč, zelo težko razločim kaj mi folk govori. Se sliši kot da bi bil v kakem praznem sodu zaprt. Prej sm mel SE, v630, vedno odličen signal in tud sogovornika sm slišal kot da poleg mene stoji...

Mati imajo ze nekaj casa Samsunga (drug model kakor ti) in je tudi bil nekam cuden zvok na zacetku, a ga zdaj ocitno malo drugace drzijo, pa se spet OK slisi. Kolega je pa ravno par dni nazaj nabavil Samsunga (spet en drug model kkakor tvoj - ena tista touch zadeva pri S!), pri njem je pa dobesedno zvok "iz soda", ko govori. Ker sta oba prej imela SE, ugibam, da imajo Samsungi drugace izveden mikrofon ... manj odpuscajo uporabnikom za malomarnost pri klicih, kot konkurenca
confused-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Nokia 1200 ki je totaln crap od telefona in je tolk da ga s praški zraven ne talajo, ma vedno signal, zvok je za moje pojme čist solidn, pa tud drugi me vedno slišjo. Ta Samsung pa obup. Sm mislu da je kaka napaka na mojmu telefonu, pa zgleda da ni... Bo treba zgleda kakega SE spet vzet.