Js sm se teme spomnila, ker sem pred kratkim doživela eno "anekdoto" v zvezi s tem. Namreč, babi (ubistvu ni babi, ampak je tok blizu naše familje da jo js kličm babi kar ji je zelo všeč
) sem zadnjič naročila, ko je šla zjutraj v trgovino (saj poznamo upokojence, vedno so prvi v trgovini) naj mi mimogrede kupi še šampon, naj pogleda spodaj v kopalnici kakšna je embalaža, jaz sem ravno delala zajtrk in nisem mogla it še dol... In mi reče ja seveda, in gre.
Pride nazaj, odloži cekarja in js začnem zlagat stvari ven. Kakšn šampon mi je prinesla? Afroditin litrski šampon za lase in telo z vonjem grozdja in meda
( v kopalnici je bila embalaža H&S Classic clean in pa moja Fructisova zadeva za normalne lase 2in1). Jo vprašam, kaj je to kupila in mi reče, da je pogledala cene tega mojega, nakar je polico nižje odkrila tega ki ga je za cel liter za manjšo ceno (ja res, razlika celih nekaj 10 centov...) in je kar vzela tega. "Sej je zelene barve ko un, pa še diši po sadju"
Pa sm zavzdihnila in rekla okej, pač stari na to tko gledajo.
In wtf, presenečenje leta... tale litrski Afroditin je do zdej najboljše odkritje za moje lase !!!
Ful nežen, diši za pojest - še par dni lasje dišijo po njem, ne rabim balzama... Kot tušgel še nisem poskusila, ampak pomoje zna bit kar v redu, ni pa lih fajn embalaža je kr štorasta sploh za kakšna potovanja ni niti pod razno.
No v glavnem, mislm da bo ta šampon kr neki časa na mojem seznamu. Sama ga ne bi nikol kupila, iskreno povedano sem vedno gledala tiste šampone "normalne".
Gel za prhanje mam pa najrajši in je zaenkrat najljubši Fruttini Cherry Vanilla, sledi mu Kanciljin Kokos 3v1, potem Dove Indulging, no pa tudi tale novi Fa s kakavovim maslom in kokosovim oljem je v redu.