Samostoječe nogavice

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
Kje v BTC-ju? Najraje bi videla v hali A ali v City parku, katera trgovina prodaja te nogavice, po možnosti s čim več različnimi vzorčki
cheer.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Samostoječe nogavice v čim več različnih vzorčkih boš našla v City Parku v Fabianiju, dobre izkušnje pa imam predvsem s Palmersom. Imajo jih tudi v Hali A v več trgovinah, ena je takoj na začetku (smer tržnica) in ima notri no name firme, potem imaš še trgovino mix, ki ima Max Maro in La Perlo. Drugače pa pri nas ni preveč izbire - očitno ni dovolj povpraševanja.

Zdaj sem se spomnila še na Calzdenio, ki se, če se ne motim, žal nahaja samo v centru na Trubarjevi blizu Tromostovja. Njihove so mi res hude in tudi dosti različnih vzorcev imajo (čeprav jaz sem vse njihove sam. nog. kupila v Italiji).

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Calzedonia se nahaja v centru zraven Banke Slovenija.

Na Trubarjevi je Triumph.
grin1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Calzedonia se nahaja v centru zraven Banke Slovenija.

Na Trubarjevi je Triumph.
grin1.gif

V bistvu mora biti Calzdeonia tudi na Trubarjevi, razen če so jo pred kratkim preselili. Se pa res zdaj spomnim, da mora biti ena tudi zraven BS.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
E vidiš tok pa nisem informiran.
grin1.gif

No, avtorici teme priporočam Sabbia Rosa (prov s temi nogavicami je še posebej znana), ni pa poceni.
tongue-1.gif

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
Uhh...
redface-1.gif

Hvala za odgovore, dobite *****
cheer.gif

@Edit: zanimivo in razveseljujoče, moški ima tudi nekaj pojma o samostoječih nogavicah
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Predana pravi:
@Edit: zanimivo in razveseljujoče, moški ima tudi nekaj pojma o samostoječih nogavicah
grims-1.gif

pa ne vsi
d055.gif
Me lahko razsvetlis ?

Kot samostojece nogavice se spomnim samo na case JNA,ko smo imeli na terenu tako usrane,da si jih postavil kar zraven gojzarjev
d055.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Mogoče se boš ob izrazu "fukžabe" spomnil, za kaj se gre
evil.gif
.

Drugač pa Calzedonia ma velik tega - včasih kaki češplji tam kaj kupim
smile-1.gif
.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
al pa fukštumfi.

pa če maš debele tace izbiraj med vzorci, ki imajo vertikalne črte..da boš vsaj malo zgledala.

to je bil dobronameren nasvet.
zmaga.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
al pa fukštumfi.

pa če maš debele tace izbiraj med vzorci, ki imajo vertikalne črte..da boš vsaj malo zgledala.

to je bil dobronameren nasvet.
zmaga.gif

Ce si odgovarjal meni ti moram objasniti,da nisem Malena ali Predinova Lidija
Imam pa precej suhe noge in zelo kosmate tako,da ce me prime to nosit bom izbral najbolj crne
wink-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne, drugi del je misljen za odpiralko, ki hoce bit sexi.. Drugace pa lahko si jih tudi ti nadeneš ce se boš bolje počutil, ni pene.
grin1.gif

Predana

Pripravnik
27. avg 2007
38
0
6
@Robert: ok ti nimaš ravno veliko pojma oziroma sedaj so te uporabniki razsvetlili
wink-1.gif

no, nekateri pravijo tem nogavicam tudi štrumpatli
hysterical-1.gif

@Diablo: sprejmem dobronamerni nasvet, kakšne nogavice točno bom kupila, pa naj ostane moja skrivnost
wink-1.gif

Lahko povem, da jih bom oblekla pod krajšim jeans krilom, ki je dokaj visoko preklano
redface-1.gif

@Grisbi: nobenega posebnega vzorca nimajo, zato mi niso pretirano všeč.
tongue-1.gif