Samolepilni listki?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Torej, prijatelju bi s samolepilnimi lističi polimali cel avto, tako kot je blo videno v eni izmed skritih kamer.

Zanima me kje je večja izbira tega in seveda ceneje kot 7€ za eno "kocko" lističev. Ker verjetno za cel avto potrebuješ kar nekaj teh "kock" se mi ravno ne daje 30-40€ za tak hec....

Lp

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Torej, prijatelju bi s samolepilnimi lističi polimali cel avto, tako kot je blo videno v eni izmed skritih kamer.

Zanima me kje je večja izbira tega in seveda ceneje kot 7€ za eno "kocko" lističev. Ker verjetno za cel avto potrebuješ kar nekaj teh "kock" se mi ravno ne daje 30-40€ za tak hec....

Lp

Zhebali mu boste lak. Odlični prijatelji ste, ni kaj.
bonk.gif

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.134
99
48
A, bejž, bejž...
S Post-It pildki bodo z=bali lak? Potem pa je itak skrajni cajt za komplet ličarja.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Zhebali mu boste lak. Odlični prijatelji ste, ni kaj.
bonk.gif

Zjebal mu bom lak s tem?? Sej se hecas ane??

@doctorz: limali bi v garazi tko, da upam da bo zdrzalo....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Sej, če ne bo držalo, pa listkom pomagajte s sekundarjem.
Aja, ne, pol mu boste še bolj lak zjebali
hysterical-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:

....

Pri takšni bolani zajebanciji zame ni heca. Vprašaj se, če bi bil ti vesel tega, da to nekdo naredi tebi.

Mimogrede, lepilo na listkih je narejeno na bencinski osnovi. Pri večjem številu nalepk vsega pač ne bo 100% odstranil. In potrebno bo čiščenje, najmanj z bencinom. Lak in bencin pa nista ravno skupaj.

Da meni nekdo, pa magari taboljš frend, takšno ušpiči, mu je cela Slo. premajhna za bežat.
10.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Pri takšni bolani zajebanciji zame ni heca. Vprašaj se, če bi bil ti vesel tega, da to nekdo naredi tebi.

Mimogrede, lepilo na listkih je narejeno na bencinski osnovi. Pri večjem številu nalepk vsega pač ne bo 100% odstranil. In potrebno bo čiščenje, najmanj z bencinom. Lak in bencin pa nista ravno skupaj.

Da meni nekdo, pa magari taboljš frend, takšno ušpiči, mu je cela Slo. premajhna za bežat.
10.gif

....Sanjaj ti še naprej o listkih na bencinski osnovi, listki bodo gor 1 uro pa še to ne. Če si pa ti tako zakompleksan in brez prijateljev, ki bi razumeli takšen hec pa ti žal ne znam pomagati. Sam sem že našel svoj avto v foliji, wc papirju, pošpricano s "snegom" ipd., pa sem se samo nasmejal in odstranil. Pač vrneš in to je to. Sem pa bral, da je nek redar namesto na šipo nalepil obvestilo na haubo, kasneje je hauba odpadla in posledično povzročila tudi razpad celotnega avta, bojda krivo lepilo na obvestilu! Get a life! Ti pa tvoje bežanje iz Slovenije!

@tgrzan: to to!!!! točno tko sem imel v glavi
smile-1.gif
))))

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:

....

10.gif

Pa a ti sam sebi verjameš? Dobro da folku ne razpadajo monitorji od vseh listkov.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Jaz sem našel listek na enem računalniku, ki je bil nalepljen gor najmanj 4 leta (so bili eni datumi gor do kdaj je treba) no v glavnem na škatli se ni poznalo nič pa je lak ziher 100x slabši od tistega na avtu

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem našel listek na enem računalniku, ki je bil nalepljen gor najmanj 4 leta (so bili eni datumi gor do kdaj je treba) no v glavnem na škatli se ni poznalo nič pa je lak ziher 100x slabši od tistega na avtu

Hja, lahko da gre za listek, ki ima lepilo izdelano na osnovi kinder jajcka in bucnega olja.
Jaz mislim uporabit na "bencinski" osnovi tko, da ne vem kaj me caka.

Sarkazem off
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ja previdno z bencinom, ker ko avto na petrolu malce poliješ z bencinom, je tam lak takoj uničen za vedno. :D

Bencin in avti ne gredo skupaj!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:

....

10.gif

hysterical-1.gif

Kolk neumnosti v enem postu, pa to ne morš verjet.
aplauz.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
No, med "akcijo" sem očitno naletel na somišljenika od QBR. Lepim po avtu listke ko pride starejši gospod tam 60-70 let ter prične "čigav je avto", "veste da je to vandalizem", "prosim,da to odstranite", "tole bom prijavil" in na odgovor "gospod, za hec gre, nič ne bo poškodovano, joke?" je še kar vztrajal.

Pa dedek noooo, get a life!!
stupid-1.gif