Samo merijo in pošiljajo položnice domov?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Maloprej sem šel kakšnih 70 skoz naselje (jebat ga, prazna cesta nikjer nobenega), pa je bla blontna plavka ko kameleon skamuflirana
čist ob živi meji, pa nisem je skontal dok je nisem na 10m videl. Niti bremzal nisem, ker sem v istem trenutku bil že mimo, merla me je pa
kakih 150- metrov, tako da zmerla me je ziher, pogledam na cajger, pa je bil za malenkost čez 75. Ustavila me ni, mela pa je ljubi čas zato.

Kolega mi je na kafeju pravil, da bi naj slikali al karkoli in da samo dobiš porcijo domov.

Na brzino študiram, je res mela neko malo jačo mašino v roki, kok sem jo videl za tistio sekundo ali dve.

Da nebo pomote, ne jočem da nočem kazni, zanima me samo če so si zmislili kaj novega za merjenje in dokazovanje hitrosti.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.487
113
SV SLO
Če so slikal dobiš prijazno pismo domov, da naj sporočiš kdo se je vozil s tem in tem avtom ob tem in tem času. Drugiče pa po vaseh malo počasneje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bom jim sporočil s podpisano izjavo Muhamad Iližijeviæiæa iz Makedonije da je bil na dopustu pri meni in sem mu posodil avto,
za kazen jih bo pa lepo prosil če mu jo pošljejo v makedonijo, ker ga nebo več v slovenijo v bližnji prihodnosti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej sem jaz kriv, dobim pač možnost da se zjasnim otem kdo je vozil, kaj me zaj šaltaš.

Oni ti napišejo da moraš sporočit kdo je vozil. Kok se spomnim je vozil moj kolega, al pa jaz, ne spomnim se, kolega pravi
da je bil on, jaz pa nisem siguren, ker sma se tisti dan 10x peljala gor in dol tam ob tistem času.

Ti bi pa zaj najraje da plačam ne, pa da si kresalka ja lažje novega a8 kupi.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
jp... še posebi zato da bo kresalka mela kaj od tega. sicer pa, baje obstaja nek nov sistem ki te še slika zraven, sam mislm da tist ni mišljeno za v roki držat. Sicer, pa bo čas pokazal kaj bo
smile-1.gif

ps. a res rabmo vsakič ko kdo dobi kazen, za to novo temo?

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Ali še laufa tole:
"V tem času je moje vozilo v tranzitu uporabljal libijski (pakistanski, angolski, nigerijski) državljan Muhammad Al Zahiri, študent (zidar, navijač, ministrant) namenjen na podelitev diplome (poroko svojega brata, ogled nogometne tekme) v BiH. V primeru, da želite libijskemu državljanu Muhammadu Al Zahiriju vročiti kazen za kršitev cestnoprometnih predpisov, vam lahko posredujem njegove podatke.

S spoštovanjem,"

Začuda nikoli niso hoteli podatke od Muhammada, kazni pa tudi nikoli ni bilo treba plačati.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
Ali še laufa tole:
"V tem času je moje vozilo v tranzitu uporabljal libijski (pakistanski, angolski, nigerijski) državljan Muhammad Al Zahiri, študent (zidar, navijač, ministrant) namenjen na podelitev diplome (poroko svojega brata, ogled nogometne tekme) v BiH. V primeru, da želite libijskemu državljanu Muhammadu Al Zahiriju vročiti kazen za kršitev cestnoprometnih predpisov, vam lahko posredujem njegove podatke.

S spoštovanjem,"

Začuda nikoli niso hoteli podatke od Muhammada, kazni pa tudi nikoli ni bilo treba plačati.
Pa je tole dokaz, da nisi ti vozil?
Pa misliš da bi sodnika tole spravilo v dvom, da nisi ti vozil?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja sej pa posreduješ njegovo pisno izjavo, da je on vozil, da prevzema odgovornost, pa naj mu pošljejo kazn na
Muhamad Al Zahiri Likeobamablacknigroshit 187 street, 287907 Englwood Aržabeđan, poravnam preko Western Uniona ali
po vaši zahtevi kako drugače.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja sej pa posreduješ njegovo pisno izjavo, da je on vozil, da prevzema odgovornost, pa naj mu pošljejo kazn na
Muhamad Al Zahiri Likeobamablacknigroshit 187 street, 287907 Englwood Aržabeđan, poravnam preko Western Uniona ali
po vaši zahtevi kako drugače.
Če bi bil jest sodnik, ti nebi verjel, niti me nebi spravilo v dvom, da nisi vozil ti. Pritožbo bi zavrnil. Kaj mi pa moreš?
Dokaži da ti nisi vozil, tako kot pravi zakon.

Pol v gostilni of the record ti pa povem, da sicer vem, da je Muhamad vozil, ampak sem ti pritožbo zavrnil, ker od tebe bomo lahko izterjali, z Muhamedom se pa ne bomo zajebavali ker je uspeh izterjatve minimalen, mi pa hočemo pokasirat denar.

In kaj boš zdej, boš plačal, al ti ti zasežemo al greš v uklonilni zapor?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Kaj pa tista: storil sem prekršek pa bom plačal in prevzel odgovornost? Sploh 75 na 50 območju? Skoraj že odvzem vozniške?

Jebat ga prazna cesta.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.965
113
pri taščici
In vsakemu v zaporu 8 jurjev odskodnine.
Sicer pa bi jaz preko alterja dobil racun z drugega konca slovenije kjer sem kupil xy izdelek v casu prekrska. Kdo pa je v tistem casu vozil moj avto, ki sem ga sicer pustil na dvoriscu doma, pa naj ugotavlja sodisce.
Sicer pa kako si vozil 75 ce ni bilo nikjer nobenega. Policajke nisi videl? Kaj ce se ji solzivec zakotali na cesto in skoci za njim direkt pred tvoj avto.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ja potem upam, da bi jo dosmrtno, da nebi več ogrožala druge voznike. Ker če je policajka, potem ni več otrok, zna razmišljat ( no ja ) in se nima kaj metati pred avto. Pa sej niso otroci stari 3leta, ko steče za žogo. Videl jo pa ni, ker je bila skrita.
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kaj pa tista: storil sem prekršek pa bom plačal in prevzel odgovornost? Sploh 75 na 50 območju? Skoraj že odvzem vozniške?
.
Kal pa tista, da ti država dokaže krivdo?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Aja? Tako boste učili otroke itd? Pa sej ni čudno, da je tako stanje, če je že razmišljanje v 3pm.