Za lastne potrebe sem razvil aplikacijo Salesman, ki sem jo dal na voljo tudi za vse ostale.
Gre za aplikacijo, ki poenostavlja delo trgovskim potnikom. Omogoča uvoz izdelkov, trgovin in skupin.
V naročilo lahko dodajate izdelke s pomočjo skeniranja bar kod ali pa jih vnesete ročno.
Ko zaključite naročilo, se generira pdf datoteka in jo lahko delite na način kot sami želite.
Stranka lahko tudi lastnoročno podpiše dokument.
Če slučajno pride še kateremu alterašu prav, naj me kontaktira in bo imel brezplačno uporabo.
Gre za aplikacijo, ki poenostavlja delo trgovskim potnikom. Omogoča uvoz izdelkov, trgovin in skupin.
V naročilo lahko dodajate izdelke s pomočjo skeniranja bar kod ali pa jih vnesete ročno.
Ko zaključite naročilo, se generira pdf datoteka in jo lahko delite na način kot sami želite.
Stranka lahko tudi lastnoročno podpiše dokument.
Salesman Rep
Salesman is great app for sales representatives. With this app you can simply create purchase orders and it can easily replace your handwritten order sheets. In app you can import your products and clients with images. While you are creating a purchase order, you can use built-in bar scanner or...
apps.apple.com
Če slučajno pride še kateremu alterašu prav, naj me kontaktira in bo imel brezplačno uporabo.