Sagem f@st 3344

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Kako dostopit do njega, ker 192.168.1.1 ne deluje?

Username in pass = User in password ?

Je kod usposobil firmiwire na njem?

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
No kje je kak GURU?
smile-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
463
83
Pa imaš Sagemovo kartico? Z ostalimi je križ.

Nazadnje urejeno:

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Zakaj?
Sej to ne bo stalno v uporabi. En računalnik je prikopljen gor direktno preko kabla, ta kartica je a mišljena da če dobim obiske in želi imeti wifi v sobi ga bo lahko uporabljal....

V čem je problem?

Meni zaradi tega ne bo ven metalo ali karkoli...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
A že sedaj sagema uporabljaš kot router, ali moraš ročno vzpostavljati pppoe povezavo?

Načeloma sagem ni dober router... ob močni obremenitvi se bo prej usul kot navaden router... pa tudi wifi domet bo slabši... pa tudi wifi zaščite ne ponuja take kot pravi routerji.

Če ga pa že sedaj uporabljaš kot router in nimaš problemov... wifi pa potrebuješ samo za goste... potem kar kupi tisto pcmcia kartico. Na bolhi jih imaš za cca 15 eur.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Ne uporabljam ga kot router, ampak kot modem.

Povezavo vspostavljam ročno na računalniku ki je povezan z kablom. Želim samo da občasno se lahko kdo priklopi gor na net poleg mene. Jaz mislim da bo to dovolj. Zame je pa domet važen max 3-5 m čez dvoje vrata isto nadstropje. Jaz mislim da bi to funkcijo dobro opravljal...

Ceno sem našel na netu 9 eur z dostavo v Ljubljano.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
463
83
Mal se pozanimaj od koga s prve roke kako je z delovanjem sedaj preden kupuješ. Kartico sem vzel, ko so mi stari iskratel ob prehodu na novo shemo menjali in jo vrnil, ker ni bilo nič od nje. Nabavil router. Programska oprema modema pa je bila od takrat krepko posodebljena. Zadeva naj bi sedaj sicer normalno delovala.
je pa že relativno dolgo; pomlad 2006 pravijo podatki iz servisnih

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Jaz sem pred kratkim zamenjal omenjenega Sagema. Sicer zaradi menjave ponudnika storitev in sem ga Siolu moral vrniti! Preko kabla je delal dokaj normalno, preko wi-fi pa pogojno! Ko pa sem vključil vse tri kompe(1x kabel, 2x wi-fi) pa se je skoraj vsakič sesul! Uporabljal sem sicer Motorolino wi-fi kartico!
Tudi jaz ti bolj priporočam posebej router!!!
Zakaj pa ga že sedaj ne uporabljaš kot router? Zakaj ročno zaganjaš povezavo?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Kliči na 0801000 prosi za menjavo, rabiš pa razlog, ker ti ga kar tako ne bodo prišli menjat. V glavnem pa ni problema. Lahko rečeš, da igrice nabijaš preko neta in da si probal s kolegivom sinopejem pa gre itd. itd.