S6 in problem s kamero

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
torej, ko vključim fotkič, mi vedno kar dolgo focusira sliko. Vmes je videti, kot da bi imel vodo v telefonu
smile-1.gif
, kr neki vse migeta in se sliši neko škrtanje v telefonu... in potem ko končno izostri je ok... ampak ko bom čez 3 dni spet prižgal kamero se zgodba spet ponovi...

dal sem tud od googla fotkič gor, pa je isto...

kakšna rešitev, ker na servis se mi ga res ne nosi, ker vedno vse formatirajo, men se pa tud ne da kr tko nazaj vse skupaj nastavljat...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
probaj to
Open the Camera app.
Go to Settings.
Disable Smart Optical Image Stabilization.
For units with cameras that have been working fine since day 1 but gradually became blurry, just try to reset the Camera settings to default by clearing its cache and data. Don’t worry, your pictures will not be deleted when you do this.

From any Home screen, tap Apps.
Tap Settings.
Scroll to ‘APPLICATIONS,’ then tap Application manager.
Swipe right to the ALL screen.
Scroll to and tap Camera.
Tap Clear cache.
Tap Clear data button, then OK.

Sam jst bi ga na servis nesel...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf, to sm 5x naredil...

sm pisal na servis... seveda ga naj prinesem... sm mal bral po netu, je problem v kameri, katero celo zamenjajo...

nov projekt: kako narediti backup, da bo potem telefo identicen trenutnemu???

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Na mojem novem S6, ki sem ga kupil lani ob izidu, se je po 14ih dneh začelo dogajati isto kot tebi. Če ne fokusira ga rahlo potresi in voila slika bo izostrena
bonk.gif
Potem sem ga dal na servis kjer so zamenjali kamero in prodal.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.304
113
Napaka pri focusu se zatakne.... to sem imel pri S2... Nekaj časa boš to rešil z rahlim frcanjem ...

Servis pa je prava rešitev.

Za backup imaš pa odlična orodja.. Za desktop maš nova louncher za ostale appse pa titanum backup... to je to..