S katero aplikacijo do celotnega filesystema N70

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
S katero aplikacijo na PC bi lahko dostopal do kompletnega filesystema na Nokia N70? PC Suite ponuja je omejene folderje za vsakdanjo rabo. Rabil bi nekaj takega, kar kaze FExplorer na telefonu, da bi imel na PCju in bi lahko tudi fajle sem ter tja prestavljal ali spreminjal (tudi na relaciji PC-Nokia).
Zaenkrat sem nasel samo tale plugin za Total Commander, ki pa mi ne deluje.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
415
83
Zdravo,

danes sem odkril res odličen program in sem se po kaki uri igranja z njim spomnil, da omogoča tudi to kar je zadnjič nekdo želel tu na forumu
smile-1.gif

Sam sem ga uporabil za to, da mi muziko, ki jo imam na računalniku streama na telefon, ta pa potem služi le kot zvočnik. No omogoča pa tudi da iz računalnika pregleduješ vse mape na telefonu. (in obratno seveda) Upam da se boš znašel v nastavitvah, sicer ti pa zraven programa dam še pdf z navodili pa malo poglej. Jaz sem kar hitro nastavil vse potrebno in deluje ko šus. Če bo kako vprašanje pa bom probal pomagat.

Download

lp

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Hvala. Kul zadeva (vidim, da jo je celo Nokia kupila pred casom).
smile-1.gif
Ampak na N70 mi zal ne deluje. Javi "corrupted file". Ko sem sel potem pogledat v navodila, sem videl, da N70 ni podprta (zacne se pri N78).

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Ce malo obudim to temo (izvorno vprasanje zaenkrat se vedno ostaja)... Obstaja kaksen alternativni software, s katerim bi imel skozi PC nad telefonom vec nadzora in funkcij kot omogoca Nokia PC Suite (glede fajlov in nastavitev)? Nekako tako kot je pri Sony-Ericsson namesto njihovega PC Suite zelo uporaben My Phone Explorer.