S čim nad musklfieber?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
čimbolj jo razmigej in bo nehal bolet. če se boš pa obnašal kot da ti bo glihkar odpadla bo pa samo še huje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
TNX all!!

Grem zdaj na 2 žlici meda, pa na ene 25 počepov.
wink-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
po fizični aktivnosti se najprej dobro raztegni,nato se izmenično tuširaj s toplo in mrzlo vodo.Če to ne pomaga pa reči kakšni luštni punci naj te zmasira
cheer.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
A za star slovenski rek "klin se s klinom zbija" še nisi slišal? Pojdi telovadit, dobro se ogrej, pa bi moralo bit dobro... po telovadbi se pa ne pozabi raztegnit v prihodnje!!

lp
Peter

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Če je hudo, se dobi tudi žavba v lekarnah, ISO-neki (ne spomnim se točnega imena), je kar uredu zadevica. Sicer pa kot že opisano.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Najboljši način je (če si že moral pretiravati), da takoj po aktivnosti narediš raztezne vaje (to so ti že povedali), poleg tega pa vzameš en ali dva aspirina, ki nevtralizirata mravljično kislino, ki povzroča musklfiber (vem, da je tudi aspirin kislina, zato me ne spraševat, kako lahko nevtralizirata kislino v mišicah). Preverjeno deluje. Musklfiber je skoraj pregnan.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ja mlečna kislina je v mišicah. Drugače pa pravilen nasvet. Aspirin pa mišico raztegni - ne s telovadbo, ampak s pretegovanjem.

lp

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik matix pravi:
A ni mlečna kislina.. ?

Sori. Prav imaš. Moja mistejka, ker sem na hitro pisal, sem malo zamenjal pojme. Sem bolj študiral, kako za vraga lahko kislino nevtraliziraš z drugo kislino
confused-1.gif
, potem pa pride do pomote.