Rusi nakupujejo po Sloveniji

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Rogaška je praktično že njihova grem mimo nepremičninske agencije in vse v ruščini
confused-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V Rogaški so (baje) od znanca kolegi prodajali stanovanjsko hišo. Nič posebnega za okol 180k ali 200k eurov. Niso mogli prodat več kot pol leta. Jim je nekdo svetoval, naj ceno dvignejo nad pol miljona. V enem tednu so jo prodali nekemu Rusu.

Zgodba precej rekla - kazala, ampak sem jo slišal že kar nekaj let nazaj.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Čisto verjetno, ko sem bil lansko leto v hotelu v rogaški sem tam zaposleno vprašal zakaj imajo tako drage kreme ker tega ne bo nihče plačal. Pa je rekla da zato ker če so poceni jih noben rus noče kupit ko pa ceno navijajo na n-kratnik pa vse prodajo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Če gledam početje določenih bogatejših Rusov na Bledu, takim zapisom povsem verjamem. Jasno nesposobni turistični delavci pa ne znajo potegniti več denarja iz takih primerkov in Rus se po 2 dnevih odpravi drugam, kjer lahko denar zapravi
bonk.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Nekaj let nazaj, ko je bila nogometna tekma Slovenija - Rusija, je v Maribor prišel tudi Abramovič, ki je s svojo družbo šel v restavracijo Novi Svet. Pojedli so NIČ. Zakaj? Ker so cene za njih bile enostavno prenizke. Ne moreš ruskemu miljardeju na mizo dati menija na katerem je najdražja riba verjetno 50€. Taki človek rabi meni brez cen oz. cena za ribo ne bi smela biti nižja od 200€ zraven pa napisano, da je to "pohorska postrv na posteljici z lignji iz ptujskega morja".

Taki ljudje rabijo drago specialiteto, ki je ne bodo drugje dobili.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
Taki ljudje očitno rabijo nateg. Dajmo jih nategnit. Po hitrem postopku. Podpiram. Če si preserator, potem plačaj.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Ponuditi jim moraš nekaj za kar bodo pripravljeni plačati. Daleč od tega, da bi jih na suho nategoval.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.640
113
Marlbor
Očitno eni mislijo, da če imajo denar in so nekaj pripravljeno pošteno plačati, da pa sedaj padejo na vsak nateg. Pa saj je v drugem oddelku foruma kar burna debata o hamburgerju, zakaj je en hamburger za 10eur manjši od tistega na železniški za 3eur.
Karikiram: Če bogat Rus hoče hamburger, ne bo jedel tistega na železniški ... tudi če je to najboljši hamburger daleč naokoli.

Tudi hiše ne kupijo vsake, Rus mora v taki hiši videti potencial.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V Rogaški so (baje) od znanca kolegi prodajali stanovanjsko hišo. Nič posebnega za okol 180k ali 200k eurov. Niso mogli prodat več kot pol leta. Jim je nekdo svetoval, naj ceno dvignejo nad pol miljona. V enem tednu so jo prodali nekemu Rusu.

Zgodba precej rekla - kazala , ampak sem jo slišal že kar nekaj let nazaj.
ja precej...
da bodo za neko razbitino na nekem brezvezenm kraju plačali samo zato ker je draga je krneki.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Kaj se tolčš. Tak je. Glup je tist ki misli da bi Slovenija lahko delovala za zaprtimi mejami.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.315
2.950
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kaj se tolčš. Tak je. Glup je tist ki misli da bi Slovenija lahko delovala za zaprtimi mejami.

Odprtim mejam za blago, denarja in ljudi, na kratko odprtemu trgu, še najbolj nasprotujete prav komunisti
wink-1.gif
.

Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
V zadnjem letu so bile štiri od petih obalnih hiš, dražjih od pol milijona, prodane Rusom[/url]

Rusi so skoraj edini bogatuni, ki se "duvajo", napihujejo, šminkarijo.

Ostali praviloma skrivajo bogastvo.

Nek Rus je v strogem centru v Lj. v istem nadstropju kupil levo in desno stanovanje, vsako po 130 kv.metrov, med stanovanjema vzidal vrata, in sedaj se gostje, ki pridejo na obisk, vozijo po stanovanju s kotalkami.

Ima ameriški veleposlanik v Lj. stanovanje z 260 kvadrati? Sem prepričan, da ne. Se njegovi gostje vozijo s kotalkami? Niti slučajno.

Sicer pa sta dva brata,Rusa, na moje veliko veselje, dobesedno kupila Mali Lošinj. Če niste vedeli.
Posledica: nepremičnine v trenutku gor najmanj +20%, na Malem podaljšujejo pisto na letališču za 800 metrov.

Recimo (pa to še zdaleč ni vse):

Alhambra na Lošinju, itd., itd.

Pa tudi v Ljubljani v centru NI VEČ meščanskega stanovanja pod 3500 kvadrat. Beri današnji Dnevnik.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Odprtim mejam za blago, denarja in ljudi, na kratko odprtemu trgu, še najbolj nasprotujete prav komunisti
wink-1.gif
.

Sej nism rekel da mi je to vsec. Sam pravim da za slovenijo Pac nebi sli skoz.

Drgac pa mene ne motijo meje.