Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ves kaj kupi.. ene navadne slusalke, ki ti sedejo [ali pa, ce jih ze imas].. in pa jabra bt3030 bluetooth "dog tag". Torej vstekas slusalke v ta dogtag [bluetooth vmesnik z mikrofonom], ga sparis s telefonom, pa imas vse v enem..
Zakaj? Za vratom imas obesek z BT vmesnikom.. in pa slusalke iz uses do vmesnika.. vmes, da niso predolge jih spnes ali z enim izolircem mal pokrajsas, pa je..
Zakaj? Iz izkušenj...karkoli je za vratom oz. karkoli štrli in vsaj malo opleta je moteče pri teku. Vse te kable pa toleriraš le do trenutka, ko izveš, da imaš na voljo BT slušalke. Priceless.
Pa saj s tem vmesnikom "predelas" navadne slusalke v BT
Verjamem, da te moti.. kaksna je pa kvaliteta zvoka preko tvojih slusalk? Recimo preko klasicnega BT headseta [plantronicsi, jabre...] je zvok hud, kot na kaksnem tranzistorju
jaz za tek obvezno rabim slušalke, ki se 'fiksirajo'. Ali da se naslonijo na vrat ali pa da imajo plastiko še za okrog ušes. Take ki jih samo vtakneš v ušesa, brez da se fixirajo, mi pri teku lezejo ven, kar me ful nervira.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.