RTVSLO po poti 24kur

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Novice, kot bi jih bral na kurah ali kje v ameriki... Pa kdo je tu nor?!? Jaz ne in pustite me pri miru s temi debilnimi "novicami"!
bonk.gif

Klik
A niso pred dnevi rekli, kako so zajebali v Grčiji? No, nov udar: klik
Spet enga svojega gonijo v Guantanamo, ker je preveč bleknil: klik
Plus že prej objavljeni temi.
Svet gre pospešeno v qrac, mi pa lahko samo sedimo na drvečem vozu in čakamo kdaj bomo telebnili v prepad ali trčili v zid.
crazy1.gif

V glavnem, jaz bom spraznil račun in odjadral neznanokam, za vas pa ne vem.
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.971
6.217
113
blizu močvirne prestolnice
Seveda lahko, pljuvaš po vsaj 70% nedolžnih, tudi pri nas imajo rdeči spomenik, pa mi na kraj pameti ne pride da bi pljuval po pokojnih, saj večina mrtvih partizanov je prav tako nedolžnih, pa še pravi borci so bili, ne pa brkonja in ostala rdeča zalega.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Zdi se, kot da so tiste "novinarje", ki so jih na pro plus upravičeno znogirali zaradi nesposobnosti, promptno zaposlili na RTV.
crazy1.gif

Vsaj po kvaliteti "člankov"
crazy1.gif
sodeč....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Gor sem kliknil po naključju - ravno sem gledal na kompu film Boogie Nights, grem na 24ur in vidim članek o njej, not pa ravno o Boogie Nights govori (verjetnost sedmice
grin1.gif
).

Mimogrede - odličen film.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
BTW, ko gre za Boogie Nights in RTVSLO - ko so ta film prvič predvajali so najprej zavrteli drugi del filma, potem pa prvega. Brez opravičila, tako da sploh nisem vedel, da so zahebali. Sem potem nekaj ur razmišljal kakšen mindfuck sem gledal
smile-1.gif