Plot twist - naslednjo vlado sestavi JJ
Plot twist - naslednjo vlado sestavi JJ
Ful uravnotežen komentar, my way or highway.Če so pa oni trije kekci odstopili kot uredniki, zakaj pa še odpovedi ne dajo, da bodo lahko v vsej polnosti rajo prepričevali v levo prihodnost.Očitno politiki uspeva uničevanje RTV-ja, ki je za mene še ena izmet bolj normalnih televizij. Seveda se kakih 10 uporabnikov tu gori s tem ne bo strinjalo, ampak mi dol visi.
Odstopili trije uredniki Informativnega programa TV Slovenija
S svojih položajev so odstopili trije od petih urednikov Informativnega programa Televizije Slovenije. Pred dnevi je odstopila tudi odgovorna urednica Informativnega programa TV Slovenija, saj se ne strinja s spremembami programsko-produkcijskega načrta.www.rtvslo.si
Pa še eden od komentarjev, ki bo kar držal:
https://www.rtvslo.si/komentar/13420677
Tako je!! Henčkov trio pa Kdo bo meni zizike majal.V času epidemije je informativni program prevzel televizijski spored. Gledalci pa so se naveličali neprestanega posiljevanja s politiko. Posledica je, da je gledanost teh oddaj, ki so sicer v udarnih terminih, zelo nizka.
Informativni program se bo moral sprijazniti in nekaj svojih minut prepustiti vsebinam, ki jih gledalci gledajo.
Nosila je rdečo zvezdo in dobila Ježkovo nagrado.
Ježkova nagrada Svetlani Makarovič, ki jo zaznamujejo širina, globina in ostrina duha
Igralka, dramatičarka, glasbenica, ilustratorka, pesnica, pisateljica, scenaristka in režiserka Svetlana Makarovič je prejemnica Ježkove nagrade za leto 2021. Nagrado ji bodo podelili 24. oktobra v oddaji Vikend paket na Televiziji Slovenija 1.www.rtvslo.si
Če dajo odpoved, kje bodo šiht dobil za tak denar? Na noriTV? Ognjišča?....Če so pa oni trije kekci odstopili kot uredniki, zakaj pa še odpovedi ne dajo, da bodo lahko v vsej polnosti rajo prepričevali v levo prihodnost.
To ti dam pa povsem prav.Očitno politiki uspeva uničevanje RTV-ja, ki je za mene še ena izmet bolj normalnih televizij. Seveda se kakih 10 uporabnikov tu gori s tem ne bo strinjalo, ampak mi dol visi.