Ampak takrat je bila SVOBODA!To da je vaša gnila ab zmetala v vaše propadle banke na stotine milijončkov te ne gane? Da ne rečem kako je dvignila DDV kater je najbolj prizadel malega človeka. In ta ku..a ima še jajca govoriti o pravicah in socializmu
Siol že zagovarja Vizjaka
Daj predstavi mi to statistiko. In zakaj potem ni med levimi vladami toliko poudarjeno da zivimo v hudi revščini?Zakaj ne stopiš na ZPM Moste-Polje? Ti bodo z veseljem pokazali statistiko za zadnjih 10 let.
S takim načinom dela kot je zdaj enih 100 max.Točno toliko kot je imela volivcev na zadnjih volitvah.
Koliko naročnikov bi imela RTV če bi bila naročnina prostovoljna pa ne vemo.
Zakaj ne stopiš na ZPM Moste-Polje? Ti bodo z veseljem pokazali statistiko za zadnjih 10 let.
Prede dvema letoma so na ZPM kazali polna skladišča hrane, danes pa prosijo za donacije hrane in toaletnih potrebščin. Zaradi nasprotovanja vladi, so gotovo ta skladišča spraznili v Ljubljanico. Vi s polno ritjo vidite samo sebe, za okolico dva metra stran se vam pa je.be.Daj predstavi mi to statistiko. In zakaj potem ni med levimi vladami toliko poudarjeno da zivimo v hudi revščini?
Prede dvema letoma so na ZPM kazali polna skladišča hrane, danes pa prosijo za donacije hrane in toaletnih potrebščin. Zaradi nasprotovanja vladi, so gotovo ta skladišča spraznili v Ljubljanico. Vi s polno ritjo vidite samo sebe, za okolico dva metra stran se vam pa je.be.
Mi s polno ritjo iscemo ljudi, katerim bi omogočili delo ter zasluzek posledicno bi revscina se zmanjsala.Prede dvema letoma so na ZPM kazali polna skladišča hrane, danes pa prosijo za donacije hrane in toaletnih potrebščin. Zaradi nasprotovanja vladi, so gotovo ta skladišča spraznili v Ljubljanico. Vi s polno ritjo vidite samo sebe, za okolico dva metra stran se vam pa je.be.
A želiš povedati, da če niso plačani kot Stewart niso dolžni govoriti resnice in lahko lažejo. Glede na to kako in koliko lažejo so plačani bistveno bolje od Stewarta s strani levih strank.Jih boš tudi plačal pol toliko kot plačujejo Stewarta?