Router Buffalo ga biksa

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Takole je:

wifi preko rutera ne dela. Če ruter resetiram po ponovni vzpostavitvi za trenutek dela, nato pa povezave s strežnikom več ni.
To se zgodi kljub večkratnemu resetu in rutera in računalnika, ki uporablja wifi. Na prenosniku, ki je direktno vezan na modem dela net bp. Kakšna ideja, kaj bi bilo narobe oziroma, kako rešiti problem?
lp

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
To bo pa bolj težko, namreč najti primerni napajalnik.
Vseeno hvala, mogoče še kakšna ideja? Namreč wifi se na oddaljeni računalnikih nenehno izklaplja, po ponovni postavitvi povezave pa po parih minutah signal izgine.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Factory reset pa še enkrat nastavi.
Posodobi firmware.
Menjaj firmware.

Pa sigurno boš našel kak adapter, ki je ustrezen.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Pozabil geslo!
frown-1.gif

Zdaj pa, kako bi ga resetiral na tovarniške nastavitve, če nimam dostopa?!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Kaj nima nekega gumbeka zadaj? TP link ima zadaj gumb in če ga držiš več kot 5 sec se nastavi na tovarniške nastavitve.

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
mal heca ...
smile-1.gif
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Pozabil geslo!
frown-1.gif

Zdaj pa, kako bi ga resetiral na tovarniške nastavitve, če nimam dostopa?!
Tep pa ni pomoči, za router bi se verjetno še našla... (ja dej pritisni in drži par sekund, al pa 30, tisti gumbek nekje spodaj da se router postavi na factory defaults, mislim da ima vsaka podobna škatala nekaj podobnega
smile-1.gif
) če ne pa ponovi postopek da ob tem še vtakneš napajanje notri

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nisem še videl ruterja, ki ne bi imel tistega mini gumbka, ki ga z zobotrebcem pritisneš in držiš 15 sekund za tovarniško ponastavitev...
wink-1.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Priznam, da se še nisem popolnoma posvetil ruterju in da zagotovo obstaja gumb za reset.
Tale moj problematični ruter sem imel do sedaj samo 2x v rokah: ob prvi povezavi pred 8 leti in sinoči, ko sem ga izklapljal iz štroma....

Hvala vsem! zagotovo pa bom imel še kakšno vprašanje, ko se resno lotim tega problema.

lp