Rootanje Galaxy xcover?

freex

Zelenc'
3. jun 2012
4
0
1
Rad bi rootal svojega androida, pa me zanima katero različico androida mi priporočate; kajti kar imam sedaj mi že fejst najeda živce( mobitelove aplikacije ki jih ne uporabljam ne morem pa jih zbrisati) Saj sem malo googlal in dobil nekaj rezultatov ampak se ne znajdem najbolje.
sprasujem se.gif

Prosim za pomoč in hvala za odgovore že vnaprej

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če ga rootaš ne potrebuješ nove različice androida in lahko potem zbrišeš app.
glede različice androida pa vzameš najnovejšo;)

Poglej če tukaj obstaja kaj novejšega. Pa glej kaj za opene urope ali kako avstrijsko ali uk verzijo. Slo jezik imajo itak vse.
http://www.sammobile.com/

freex

Zelenc'
3. jun 2012
4
0
1
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Danes se je prenesla manjša posodobitev za @Mobitel varianto.
Ja sem jo prenesel pa je sam še več mobitelovega sranja. Sedaj pa imam še to težavo da mi Kies ne podpira te naprave-to napiše ko ga priklopim prek USBja . A kdo ve kaj bi to bilo narobe?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.835
140
63
Meni ga Kies normalno prepozna.
smile-1.gif

Glede navlake pa ni težav, pač zmečeš ikone v koš
tongue-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.640
4.373
113
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Meni ga Kies normalno prepozna.
smile-1.gif

Glede navlake pa ni težav, pač zmečeš ikone v koš
tongue-1.gif

Haha telefon pa nič notranjega pomnilnika

freex

Zelenc'
3. jun 2012
4
0
1
Evo ratal mi je uporabit ta root: http://www.droidforums.net/for...tml#post2130907 Tudi probleme z Kiesom sem rešil
smirk-1.gif

Sedaj pa so problemi z Link2SD. Ko hočem brisati/premakniti na SD mi app samo melje ampak nikoli ne dokonča- kot bi zamrznila in jo moram ugasnit v upravitelju opravil.
jezen.gif

A lahko še kdo prilima link do kakšnega dobrega roota ki bi delal na temu tel. in pa kakšne app ki jo je fajn imet
cheer.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ok...ne mi se smejat....kaj se doseže z root-anjem telefona.....se da izbrisat tiste programe ki se jih ne rabi pa ki se jih normalno ne da brisat...oziroma se da nekaj narediti da telefon ne zaganja nonstop neke programe...u bistvu kadarkoli zapiram aplikacije se jih zapre okoli 10-15.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Ok...ne mi se smejat....kaj se doseže z root-anjem telefona.....se da izbrisat tiste programe ki se jih ne rabi pa ki se jih normalno ne da brisat...oziroma se da nekaj narediti da telefon ne zaganja nonstop neke programe...u bistvu kadarkoli zapiram aplikacije se jih zapre okoli 10-15.

Lahko narediš to. Rootaš aparat in uporabiš program Titanium Backup. Ta ti omogoča, da najprej aplikacije, ki jih ne potrebuješ zamrzneš (se ne bodo zaganjale, tudi na seznamu aplikacij jih več ne bo ampak bodo še vedno nameščene na aparatu), lahko narediš backup aplikacije in lahko neželene aplikacije tudi izbrišeš ampak pazljivo, ker brisati vsepovprek lahko privede do težav. če misliš pobrisati kakšne mobitelove aplikacije ne bi smelo biti težav itd... Samo ne brisat sistemskih aplikacij, pa vedno naredi backup aplikacije, ki jo brišeš pa bo OK
cool-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.835
140
63
Poskusi z drugim načinom;

Method 1: Long press and hold the (Volume up Button) + (Home Button) + (Power button)

* If for some reason with Method 1 the phone reboot always when entering recovery mode (depends on the models) please use the Method 2 option

Method 2: Long press and hold the (Volume up Button) + (Home Button) + (Power button) when you see the samsung logo for the second time release (Home Button) and press again the (Home Button) and after that release the (Power button)

Meni dela po drugi varianti
smile-1.gif

Podobne teme

Odgovori
0
Ogledi
20.163