Rolerji Roces vs Fila

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Za isto ceno so na voljo Fila Matrix 84 in Roces Slim 250. Katera izbira je boljša. Se štejem za solidnega rekreativca po znanju čeprav že nekaj časa nisem rolal, ampak sem še iz časov Roces Barcelona, tako da nimam pojma, kakšna je danes kvaliteta Rocesa in ostalih firm.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem tudi iz tvojih cajtov, samo sem mel oxygen kr01. zakon plastika. pol sem si precej let kasneje kupil rollerblade ne vem kateri model in moram rečt precej bolj udoben čevel (prvi je bil sama plastika), ampak precej manj kontrole med rolanjem. plastični so lepo držali nogo in dajali dobre povratne občutke, pri novih pa vse nekako bolj "plava". vem, da nisem nič pomagal, ampak samo da veš, kaka je razlika med takrat in danes. plastika je bla zakon, je pa noga fejst bolela, ko si snel roler, ko pancer ...
če ma dobre lagerje, včasih so bili abec 7 zakon, zdaj so druge številke, če je trdota okrog 82a se mi zdi, pol bo šibalo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Da si sposodim malo temo, če lahko...namreč zanimam me, če je potem za total začetnika, ki nikoli ni ne drsal ne rolal, bolje nabaviti plastične? More bit čevelj kej večji, al pač tok da z mal debelejšim štunfom lepo objame nogo? Je treba še kej posebi bit pozoren pri nakupu? Svetujete kšne? Nebi neki metal velik šuškov za ultra super duper rolerje, ke do ene 100€ bi dal največ, ker niti ne bi rad, da letijo ko zmešani, ampak pač sam tok, da se naučim in da vidim, če bom kej velik rolal, pa kasneje nabavim kej boljšega, pa tud pulomu se nebi rad zdele pred dopusti, bi si pokvaril mojega in še kšnega od sodelavca, ker bi mogu delat namest mene
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
po mojem plastičnih sploh ni več, ampak so neke kombinacije. in mislim, da so boljše, predvsem za noge, ki ne bolijo več tako ... pojdi do hervisa ali giga sporta ali intersporta, kaki prodajalec bo že znal svetovat.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Da si sposodim malo temo, če lahko...namreč zanimam me, če je potem za total začetnika, ki nikoli ni ne drsal ne rolal, bolje nabaviti plastične? More bit čevelj kej večji, al pač tok da z mal debelejšim štunfom lepo objame nogo? Je treba še kej posebi bit pozoren pri nakupu? Svetujete kšne? Nebi neki metal velik šuškov za ultra super duper rolerje, ke do ene 100€ bi dal največ, ker niti ne bi rad, da letijo ko zmešani, ampak pač sam tok, da se naučim in da vidim, če bom kej velik rolal, pa kasneje nabavim kej boljšega, pa tud pulomu se nebi rad zdele pred dopusti, bi si pokvaril mojega in še kšnega od sodelavca, ker bi mogu delat namest mene
smile-1.gif
Brez heca, ampak pojdi v Lidl in kupi rolerje Crivit, dobiš jih za 35 EUR. Za ta denar so več kot dobri, potem pa boš že videl, ali ti rolanje sploh sede.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
KSZ, lepo napisano, odličen nasvet ampak d času recesije je tudi 35e marsikomu veliko.. Še vedno si jih lahko izposodiš od prijatelja ali znanca, da vidiš koliko ti rolanje ustreza.. Če si kje iz dolenjske lahko brez problema prides do mene pa sprobas kaj.. Mam sigurno trojne
smile-1.gif