Ročna klima ~> avtomatska klima

Samiirrr

Zelenc'
30. dec 2012
12
0
1
Zivjo imam cliota 2004 letnik in ima ročno klimo zanima me ali se da ugraditi avtomatsko digitalno klimo, tako da bi vzel iz kakšnega razbitega avta tisti del ven in ga vgradil v svojega je to spoloh mozno? Hvala za odgovore..
smile-1.gif

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Vse se teoreticno da, menjat moras komplet elektricno instalacijo,vse kanale zraka namestit vse elektricne motorcke za usmerjanje zraka...in se kup neprijetnosti te caka, kot pravi tony raje menjaj avto.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Sam za to, da bošmel avtomacko, se ti splača, če boš sam menjal. Če ne, pol raje ne gruntaj, ker je kr veliko dela in drago. Poleg tega, premisli, če res rabiš. Ker jaz naštimam na rec 21 stopinj in pozabim na ta sistem v avti, ker pač dela sam. Moja naj bo ročna, avtomacka, lesena,.... ona spreminja na 5-10 min.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.578
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
...
Moja naj bo ročna, avtomacka, lesena,.... ona spreminja na 5-10 min.

Pa kak ne zastopiš, da ko se vsedeš v mrzel avto moraš dati "klimo" na ful (vsaj na 28 stopinj), da se avto hitreje segreje. Smiselno enako za hlajenje - velikio bolj hladi, ko imaš na 15 stopinj kot na 22!
sarcasm off Sem hotel videti reakcije (žleht smiley)
@avtorju - so ti že drugi povedali - menjaj avto
crazy1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.409
5.685
113
v 12 urah bi mogo bit fertik če maš dee na mizi.
armaturoko ven in komplet spodaj vse menjat kaj se tiče ventilacije. pa nazaj not. če delaš prvič bo demontaža armaturke ene 4 urce.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Teoretično se da tudi V8 mašina namontirati noter. Pa praktično tudi, samo je vprašanje finančnega smisla. Kot že svetovano, menjava avta, če že mora biti avtomatska. Kaj pa ročni manjka..? Pač malo več dela imaš z njo, to je pa tudi vse.