kopirano iz drugega foruma...
Pozdravljeni!
Že od malega se ukvarjam z akvariji in so mi nekako res najbolj pri srcu (kljub temu, da naj ne bi bile zahtevne) živorodne ribe, predvsem gupiji. Zadnje čase pa imam z njimi probleme, ker mi (sploh samičke) konstantno poginjajo
: . Imam akvarij, za katerega lepo skrbim in ima bolj ali manj vso opremo (filter, lučka, grelec) ter v njem rastejo tudi rastline. V vodo dajem KH za znižanje trdote, tu pa tam gnojilo za rastline in občasno tudi pripravek s koristnimi bakterijami ter encime za čistejšo vodo. Ne vem, zakaj se mi to dogaja, ker se še dobro spomnim, ko sem jih imela cca. 10 let nazaj...in to kar v enem velikem kozarcu za vlaganje (brez filtra ali česarkoli), mi sploh niso poginjali. Mogoče ve kdo kaj glede tega? Ali razsaja kaka bolezen? Ali pa mogoče jaz še vedno kaj ne delam prav? :| prosim, če mi nekdo, ko kaj ve o tem ali ima podobne probleme čimprej odgovori, da naredim nekaj kar se tega tiče. Že v naprej se zahvaljujem za odgovor.
se ukvarja tu kdo z akvaristiko? any help?
Pozdravljeni!
Že od malega se ukvarjam z akvariji in so mi nekako res najbolj pri srcu (kljub temu, da naj ne bi bile zahtevne) živorodne ribe, predvsem gupiji. Zadnje čase pa imam z njimi probleme, ker mi (sploh samičke) konstantno poginjajo
se ukvarja tu kdo z akvaristiko? any help?