Rezervni deli Honda Accord

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In sicer neoriginalni, ker kupovat originalne je rop ob belem dnevu. Kje imajo še dobro izbiro poleg Game centra?
Iščem namreč roko zadnje preme za letnik 2000, pa oni žal nimajo. Kupovat original se pa bojim, da bo (glede na izkušnje) koštalo vsaj pol mojega dopusta.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tole je lokacija od Game centra. Verjetno je ista firma.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem gledal, pa je Anglija in Nemčija precej švoh to kar iščem (8 funtov za roko se mi zdi pa le premalo). Saj za vsak evro se spet ne grem šparat, ampak originala pa res ne mislim, ker so tam na Hondi zmešani s svojimi cenami.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem ja, tudi oni nimajo in bo zgleda treba kar po original. Sem klical še na Hondo, pa me je skoraj kap, ko sem zvedel ceno: za obe roki je treba dati cca 600 evrov, toliko pa me je lani prišel veliki servis z neoriginalnimi deli in delom vred. Dobro, da sem vsaj sprednje vilice našel neoriginalne, če bi še to moral kupovati original, se lahko kar poslovim od letošnjega dopusta.
crazy1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Honda Accord 1.8, l. 2000, roka zadnje preme, levo in desno.

Poleg tega tudi prednje vilice, takisto levo in desno, ampak sem jih že naročil v Gama centru, čeprav vidim, da bi bile izdelane tam nekje v Horjulu cenejše. Samo ne vem, če ravno zaupam slovenskim ulivalcem.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Dober si ti? Kaj pa Turškim ponarjevalcom zaupaš??
Maš tudi japonske ponarejevalce.
wink-1.gif

Poleg tega z neoriginalnimi deli še pri nobenem japoncu, ki smo jih imeli pri bajti, ni bilo nikoli nič narobe. Prišparanega denarja napram originalnim delom pa mnogi tisoči evrov.