Ni instant... Ker lažejo..Kar ti hočejo povedat, da tudi nlb pozna kvazikeš in je prva zacela s povizijami, ce topupas s kreditno kartico. Sepa nakazilo, četudi ga moras placati, je bistveno cenejse in je pri nlb tudi instant.
Hvala, to vse vem. Zelel pa sem da dela tudi s kartico, saj je vcasih bolj prakticno. No, zdaj delaKar ti hočejo povedat, da tudi nlb pozna kvazikeš in je prva zacela s povizijami, ce topupas s kreditno kartico. Sepa nakazilo, četudi ga moras placati, je bistveno cenejse in je pri nlb tudi instant.
Ni instant... Ker lažejo..
Kar lepo traja še vedno 5-6 ur... Iz mojega NLB na moj TR
Obratno gre v sekundi...
Žal na TR ni....Na revolut je instant. Sem ravno zdele zavoljo debate sla "štopat". Popup od revoluta, da je bil narejen priliv je bil hitrejsi od obvestila NLB, da je bil narejen odliv.
Žal na TR ni....
Po moje imajo kako dodatno kljukico, ki jo je potrebno vklopiti pa je instant. Vse banke so šle na instant plačila, tako da ne vem zakaj bi bila NLB izjema.Kaj je TR, Trade Republic? Meni je iz Sparkasse in Revoluta instant. Čudno da iz NLB ne bi bilo.
To je od kar so nam dali nove DE številke računov. Prej so bila sredstva na drugih bankah in je app rabil par ur za sinhronizacijo stanja.
To je povsem možno. Na Sparkasse je privzeto opcija odkljukana. Ne vem sicer zakaj.Po moje imajo kako dodatno kljukico, ki jo je potrebno vklopiti pa je instant. Vse banke so šle na instant plačila, tako da ne vem zakaj bi bila NLB izjema.
Ker so debili.To je povsem možno. Na Sparkasse je privzeto opcija odkljukana. Ne vem sicer zakaj.