Revolut bančni račun

jezek

Guru
24. jul 2008
5.402
2.322
113
Ne razumete. Revolut sem vedno polnil z Otp....dokler je bilo zastonj. Ko je otp uvedel pizdunske podrazitve, sem razmisljal v smeri da otp (in ostale) zaprem in ohranim samo Nlb in Revolut. Zato testiram vse funkcionalnosti Nlbja preden se odlocim kaj zapreti. Nisem vedel da poleg klika rabis se nlbpej, ker na otp je vse v enem appu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.912
13.227
113
jaz to vse naredim z enim Appom, Nlb klik. prenos na račun, shranjeno, 2 klika.. rešeno.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.185
8.440
113
Kar ti hočejo povedat, da tudi nlb pozna kvazikeš in je prva zacela s povizijami, ce topupas s kreditno kartico. Sepa nakazilo, četudi ga moras placati, je bistveno cenejse in je pri nlb tudi instant.

• Všeč mi je
Reactions: delavec44 in sajkek

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.162
1.328
113
Kar ti hočejo povedat, da tudi nlb pozna kvazikeš in je prva zacela s povizijami, ce topupas s kreditno kartico. Sepa nakazilo, četudi ga moras placati, je bistveno cenejse in je pri nlb tudi instant.
Ni instant... Ker lažejo..
Kar lepo traja še vedno 5-6 ur... Iz mojega NLB na moj TR
Obratno gre v sekundi...

jezek

Guru
24. jul 2008
5.402
2.322
113
Hvala, to vse vem. Zelel pa sem da dela tudi s kartico, saj je vcasih bolj prakticno. No, zdaj dela

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.542
1.531
113
Kaj je TR, Trade Republic? Meni je iz Sparkasse in Revoluta instant. Čudno da iz NLB ne bi bilo.

To je od kar so nam dali nove DE številke računov. Prej so bila sredstva na drugih bankah in je app rabil par ur za sinhronizacijo stanja.
Po moje imajo kako dodatno kljukico, ki jo je potrebno vklopiti pa je instant. Vse banke so šle na instant plačila, tako da ne vem zakaj bi bila NLB izjema.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.185
8.440
113
NLB ima že en čas instant. ta prvi. po defaultu, druge opcije sploh ni... To TR neki dela, mrbit to kar je delavec44 omenil. Ne vem, TR ne uporabljam.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.551
2.451
113
Lahko, če ne pozabiš (govorim iz izkušenj, ker datum je pred to kljukico). Zakaj bi pri izbranem takojšnem plačilu sploh bil še datum plačila pomemben? Oziroma zakaj ga ta kljukica ne bi samodejno popravila na sysdate.