Restavracija v MB ali okolici

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Potrebujem idejo, kam peljati cca 12 ljudi ob "zagovoru diplome" (ne moje
evil.gif
).

To ne bo nočna žurka, ampak bi šli nekaj pojest čez dan (Kitajska in Mehiška restavracija odpadeta) - starejši jedo bolj tradicionalno hrano.
Kam, da bo OK za starše, sorodnike, ki ne hodijo toliko ven po restavracijah?

HVALA za ideje!!
roza.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Vnukec v Limbušu probaj.
Meni je bilo všeč ampak ne jem mesa tako, da ti za zrezke ne znam povedat
grin1.gif

Mogoče še Pec v Sp. Selnici........, če se kaj spomnim pa dopišem

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Bolj fino: Rožmarin (čeprv za tradicionalne jedce mogoče preveč fino) ali pa Pri Florijanu na Grajskem trgu
cheer.gif

Bolj klasika: že omenjeni Vnukec, ali pa še raje Vernik v Bezeni

I

Izbrisan uporabnik #488

Pec bo kar primerna zadeva za diplomo, tudi cenovno povsem primerna
smile-1.gif

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
še en glas za Vnukec-a..nas je bilo cca 20, od starih do paglavcev, čisto vsi so hvalili hrano ki je bila odlična, isto postrežba, veliko dobrih vin na izbiro, z odličnim pecivom na koncu so se še z zadnjimi mukami mučli
grin1.gif
, zaradi polnih želodcev seveda..in na koncu še smešno nizka cena..

brzi

Pripravnik
23. jul 2007
40
0
6
Maribor
Lahko poskusiš tudi s Happy pek-om na Glavnem trgu. Sem bil zadnjič na kosilu in sem bil presenečen na hrano in njeno postrežbo. Imajo dobre stvari, postrežejo ti jih na zanimiv način, sploh juha v kruhovem krožniku,... Pojdi na kakšno malico ali kosilo, da vidiš, če ti je všeč.

Tudi Florjan je dobra izbira, kot je že napisal nekdo pred menoj.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
No, tam čez 30eur na glavo se zdi meni že preveč za te gostilne, kar smo našteli...čeprav ne bom plačala jaz
wink-1.gif

Je pa tukaj večina starejših, preprostih ljudi, ki bodo pri recimo Vnukecu, Šikerju zadovoljni (domače okolje), pri kakšnem Florjanu pa dvomim, da se bodo prijetno počutili.

Vnukec in Verni se mi zdita super!
Še kaka podobna gostilna proti Ptujskemu koncu?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
kaj pa Terasa (hotel pri niagari) bil v petek gor, nisem jedel, sem pa počekiral jedilnik..zgledajo zanimive stvari, in dost odličen ambient. Testiram pa v prihodnjih vikendih ko bo čas. Tokrat bil v florjanu, bila super hrana.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
Zdravo!

Ponavadi se pripeljem z druge strani, desno je če prideš iz Pernice v Malečnik, če prideš iz MB je levo.

Lp,

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
iz mb strani levo v hrib , par metrov pred Baronom je tabla, bolj majhna a vseeno vidna.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
Fraj graba je bila cca 2 leti nazaj taka povprečna na ravni recimo Antona v Cerkvenjaku, mogoče malo slabša. Šiker je klasika, ki ima zadnja leta precej dobro hrano in vina. Vnukec je dosti boljši od obeh, vsaj kar se mene tiče.
Te gostilne po mestu nisem sprobal (razen Rožmarina), ampak bodo verjetno res preveæ fancy za starejše tradicionalne jedce.
Milenium enako. Mega fancy, čeprav zeeelo dobra hrana. Pec tak vsi vemo kako je (odličen a drag).
Moje priporočilo če se vam, da vozit 30 minut po avtocesti je vsekakor Rajh v Bakovcih pri MS. Tam sem pa jedel najbolje med vsemi gostilnami v zadnjih letih. Pa še pestro zgodovino imajo in mega odlično postrežbo.
http://www.rajh.net/