Resno vprašanje-Angleščina

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Je kdo tu, ki študira oz ima ang. jezik kolikor toliko v piko poštudirano? Potreboval bi nekaj za prevesti. Je pa kar nujno...

Če je kdo, naj se mi prosim javi preko PM-ja.

Pa če ste lahka taki biseri, da niste offtopic...
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Fotr potrebuje dober (!) prevod iz slo v ang. Gre se za diplomsko nalogo, ker je to edino še, kar mu manjka. S skupnimi močni nebom ravno tega odjavljal na net, sem pa pripravljen plačati za prevod...
wink-1.gif

Sam to ne tak prevod, na nivoju faks, ker to lahko tudi sam. So malenkostno bolj strokovne besede (vrtnarstvo) in je zaželjeno, da je dobro prevedeno. Fora pa je, da to jzh potrebujem do dans zvečer...
stupid-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jah no, jutri dopoldne mora bit diplomska zvezana.

Aja, pa pomoje sm pozabu podat še eno info. Tega je A4 list. Pol lista napisanega, prva polovica so pa neki osnovni podatki, tko da tega ni 10-100 ali 1000 listov, ampak samo en navadn a4 list... Pa font ni 6, ampak 11...
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.642
10.840
113
LOOOOOOOOOOL strokovno vrtnarstvo, gardening, pa rešeno, zakaj komplicirati tam ko ni treba...lolek .

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Mislim da je hotel reči, da so strokovne besede iz področja vrtnarstva....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.642
10.840
113
ki pa so???

ne vem kaj bi bilo hudo strokovnega okol vrtnarstva.

agricultural horseshit, and botanical something fourious agent for fast and bloomy grow...waterplant for every home.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.642
10.840
113
mi nic ne gnojimo pa imamo najlepšo na svetu.
grims-1.gif
pac ljubezen do rastlin.

v bistvu gre za lenobo, da mora zadnji dan v anglescino prevajat, ker bo juter konec sveta.... kr zivcn sem ko vidim take ljudi.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Čemu sploh še piše po forumu? Jaz še nisem prebral normalnega posta izpod njegovih prstov. Samo neko zaničevanje, žaljenje, cinizem...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v bistvu gre za lenobo, da mora zadnji dan v anglescino prevajat, ker bo juter konec sveta.... kr zivcn sem ko vidim take ljudi.

1. Ni lenoba-če bi poznal ozadje, nebi trdil tega.
2. jutri nebo konec sveta, je pa proti koncu določenega termina za oddajo diplomske naloge. Kaj je to, vrjamm, da neveš.. Ko boš pa sam plačal diplomsko, pa videl, kolk je to dnara, se pa oglaši.
3. Si živčen? Jaz tudi, ko mi spemaš po temi. Samo z razliko, da jaz imam Ban knof, ti pa ne
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme