Rešitev ko jo boli glava :)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Doma v spalnici nas spet boli glava.
rolleyes-1.gif

Ampak malkom je iznašel nov način ki je na dotik tako enak kot je enaka kokakola zero od navadne;

Mate doma ta gel ki je v vrečki? Lahko se da v vrelo vodo/zmrzovalnik pa na mesto poškodbe/opekline...

No kaj sem naredil:

To vrečko z gelom sem dal v vročo vodo, ampak ne prevroče, ravno tolko da še lahko damo prst v vodo in nas ne speče.
Pustim 3 minute.
Nato dam dva prsta (kot da bi napredil pištolo z roko in to vrečko ovijem okoli, kar natesno, okoli ovijem par gumic, da ne
zgubi moja šablona oblike. Nato zadevo podmažem s solejo (je boljše kot lubrikant).
Zdaj nevem kako mate vi, ampak moj kavč je sestavljen iz treh blazin ki se snamejo, in ko so še gol, to mojo vrečko vtaknem
vmes in se gor vležem...

No dalje pol veste kako in kaj.

Mater, prav zadrževat sem se mogo, sem šel vmes na cigaret da nebi blo prehitro konec veselice...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
hysterical-1.gif

You sick bastard.

Drugače pa pri glavobolu pomaga aspirin ali lekadol.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Stari lol, tebi pa dogaja...

aja, malo off topic :D
jaz sem sanjal mX-a ponoči kako smo skupaj žrli alko pa se vozili okrog.. wtf. Edino kar sem od njega videl je fotošopana slika na alterju :D
pa nekaj je bilo, da sem skoraj 2 čuka zapravil?? lol :D :D

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Ti ji kar lepo povej, da je Majdičeva z zlomlenimi rebri dobila kolajno......tako, da glavobol ni ovira, da ne bi blo družinskih obveznosti.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Za zenske je normalno da ne znajo multitaskinga. Ko jih glava boli ne morjo seksat.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
No ko se boš naveličal prakticirat to, ti pa priporočam še drugo opcijo, katero prakticirajo stari mački samskega živlenja :p

Vzameš zrezek - najbolje kak svinjski (da bo še v tej temi odojek), potem pa hop med radiatorska rabra (radiatorji morejo biti tisti oldschool, na katerih si lahko konkretno razbiješ glavo :p). Daš viktroja ven in udri po siromaku...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
No, sedaj pa napiši še kaj svojega, ne samo kopirati zadeve iz interneta

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Svašta, zdej me je še ŠEF razočaral da se je sploh oglasil v taki temi
uf-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
maš eno varianto iz rokavice in brisače
smile-1.gif
tako da le pogumno, krožlo po mejlu za vse potrebneže.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
sicer ne vem o kakem glavobolu se vi menite samo ko ma ženska glavobol oziroma migreno to pomeni samo eno .... mi gre na .....
evil.gif