Reševanje predplačniške mobilne številke

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Torej na predplačniškem izimobilu mi je po dveh letih neuporabe zastarala številka, imam vse podatke, pin, puk ... a lahko to številko še kakorkoli obudim oziroma ponovno pridem do nje? Kaj se sploh zgodi z pretečeno številko... ali gre v ponovno prodajo v novem paketu?

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
Po 270 dneh od zadnjega polnjenja številka ni več tvoja in lahko gre ponovno v prodajo.

V splošnih pogojih piše:
"Uporabnik lahko polni račun največ v roku dvestosedemdeset (270) dni po zadnji polnitvi. V času od enaindevetdesetega (91.) do dvestosedemdesetega (270.) dne od zadnje polnitve računa se s polnjenjem aktivira tudi morebitno dobroimetje.
Uporabnik po dvestosedemdesetih (270.) dneh od zadnje polnitve računa tega ne more več polniti. Morebitno neizkoriščeno dobroimetje na računu nepovratno zapade. Stanja na računu ni mogoče prenesti na drug račun. Račun se zaklene in uporabnik izgubi pravico do uporabe te mobilne številke.."

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pri vseh treh je tko
wink-1.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Torej adijo cifra... ma kdo kakšne insajderske info če obstaja še kako neuradno mirujoče stanje ... se pravi številke se ne tika še 2 leti
smile-1.gif
potem pa gre v prodajo oziroma v večna lovišča... Ko sem poskusil svojo željeno številko poklicati je bila številka neaktivna ..se pravi prodali jo v tem času še niso. Mogoče mi jo prodajo kot številka po izboru za € ?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vrjetno je cca 6 mesecev (odvisno od operaterja) v karanteni, potem gre pa nazaj v obtok in na neko prodajno mesto... preveri na izimobilu kako in kaj ;D

Podobne teme