Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Ker imam trenutno eno Festino za 120 eur, pa je grda kot hudič. Zanimivo, ko sem jo kupoval par let nazaj, mi je bila lepa. Kako pa veš, da je crap mehanizem? Jaz bi rekel, da ta moja Festina ni kaj dosti boljša. Par tisoč eur za uro pa (trenutno) še ne premorem
Že če hočeš pri teh naših vrlih urarjih kupiti eno malo bolj solidno uro, je to > 200 eur. Zato me bolj zanima kvaliteta teh replik, ker za marsikatero sem že kje slišal, da se je obnesla. Sošolec je enkrat davno nazaj kupil Rolex v Sarajevu, ki ima mehanizem, ki se navija s tem, ko uro nosiš na roki. Še danes mu delaBi rekel, da je imel srečo.
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Živjo,
zanima me, če ima kdo izkušnje s to spletno stranjo? Stran izgleda korektna. Privoščil bi si eno Tag Heuer, pa ne bi rad, da bi izgledala kot če jo kupiš na tržnici na morju. Cena 100 eur niti ni tako malo, ampak če dela v redu, zakaj pa ne.
Mnenja?
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Živjo,
zanima me, če ima kdo izkušnje s to spletno stranjo? Stran izgleda korektna. Privoščil bi si eno Tag Heuer, pa ne bi rad, da bi izgledala kot če jo kupiš na tržnici na morju. Cena 100 eur niti ni tako malo, ampak če dela v redu, zakaj pa ne.
Mnenja?
En moj poslovni partner je enkrat privlekel Breitlinga od točno tega "ponudnika". Že na prvi pogled je ura nekako čudno delovala, ko sem jo pa malo boljše pogledal, pa ni bilo dobro izvedeno nič, niti pasek, niti krona, niti fonti na številčnici, še celo napis Breitling je bil v nekem smešnem fontu.
Še Swatch mam raje...
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Čez Rado uro je zame ni. Če si nemorem privoščit orginala, potem si ne kupim tudi replike.
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Čez Rado uro je zame ni. Če si nemorem privoščit orginala, potem si ne kupim tudi replike.
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Kje je klosar, da pove svoje strokovno mnenje?