Rent a BMW

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Policisti so po Ljubljani iskali šest beemvejev, ki so jih po naših informacijah pogrešili v ljubljanski podružnici bavarskega avtomobilskega giganta v ljubljanskem BTC. Avtomobile so tudi našli, izkazalo pa se je, da je dragocene jeklene konjičke na lastno pest različnim zainteresiranim izposojal eden izmed zaposlenih.
vir: Dnevnik

bonk.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.664
1.482
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Policisti so po Ljubljani iskali šest beemvejev, ki so jih po naših informacijah pogrešili v ljubljanski podružnici bavarskega avtomobilskega giganta v ljubljanskem BTC. Avtomobile so tudi našli, izkazalo pa se je, da je dragocene jeklene konjičke na lastno pest različnim zainteresiranim izposojal eden izmed zaposlenih.
vir: Dnevnik

bonk.gif

hysterical-1.gif

Sicer pa to ni nič takega.
uf-1.gif

Kolega od kolega je imel enega kolega, ki je delal v skladišču distributerja avtoradijev. Ta skladiščnik je robo pač nosil ta drugemu kolegu, zraven pa mu je dal še škatlo garancijskih listov in štempelj od firme. Model pa je robo nato prodajal ene par 10 % ceneje od uradne cene. Robo so pri njem kupovali še kriminalisti in jasno jim ni bilo pet posto.

Kako se je zgodba končala, ne vem, upam, da je vsaj skladiščnik šel malo na hladno. Ta drugemu kolegu ni nihče nikoli dokazal nič...
tongue-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Meni se tudi tile BMWji razstaljeni v BTC vedno smilijo, a ne bi bilo bolj optimalno, da dajo meni enega, polepijo z reklamami, pa ga jaz gratis furam naokoli in delam reklamo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni se tudi tile BMWji razstaljeni v BTC vedno smilijo, a ne bi bilo bolj optimalno, da dajo meni enega, polepijo z reklamami, pa ga jaz gratis furam naokoli in delam reklamo?
Sej se furajo...do 4000 km in potem gredo nazaj v nemcijo... On je pa mel cez ta vozni park. In ko je kdo hotel kak avto so bili pac uradno zasedeni, avto je pa dejansko proti placilu na svojo roko oddal nekomu drugemu.

Zlorabljal je premozenje podjetja kjer je bil zaposlen (ni nekaj hudo naprednega pogruntal).

Je pa idej kot je tvoja (polimat avto in zastonj okoli se vozit) menda na mesecni ravni kar nekaj. Razne "slavne" deklice s slo estrade in podobno.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Ja res je... Zanimiov je to, da nobema miss zgorjne kungote, ali pa miss kurnika šaleške doline, ali pa kvazi novinarjev ne plačuje bonitete... Med tem, ko npr. tisti, ki dela in kupi avto na firmo mora vsak kilometer zapisati, kam je šel, ker ima drugače težave z davčno...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ja samo missice ki jih omenjas ne vozijo bmwjev...jaz sem konkretno idejo o limanju bemflov komentiral. Oz ce jih, so vozila lastniska od avtohis in ne od bmw group.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Dobiš. Cca 600€/mesec te pride rang X4.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Dobiš. Cca 600€/mesec te pride rang X4.

Tolk bi moral oni njemu plačat da reklame okol vozi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
In to je slaba plača.
+ Tega mu morajo kriti se vse stroške dela (kilometrine, ali vsaj gorivo....)

Sedaj vemo zakaj ne dobijo med 100k brezposelnimi nekaj ljudi ki bi opravljalo to težaško delo.

Nazadnje urejeno: