rent a audi?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Se da kje pri nas za kak dan rentat audiija Q7 ali pa A5?

Načeloma sem enkrat bral (se mi zdi da na suxu) da naj bi avtohiše dajale avte v najem, samo bi to informacijo raje prej preveril, preden me bojo bukovo gledali...

pa obstajala je stran (ki sedaj ne dela -> http://www.rentacar-slovenia.si/index.html), kjer so imelo q7 za rento....

hvala za pomoc
wink-1.gif

lp
sergio

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
smiselno bi bilo rentat od teh kao mal da zgledajo avtov, samo ferrarija al pa lamborghinija, vse ostalo je refuza.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Se mi zdi, da je vsaka poskusna vožnja pravno okarakterizirana kot najem. In tam tudi piše, da recimo ne smeš prevozit več kot 100km, sicer ti zaračunajo po nekem ceniku.

Torej vprašat kar avtohišo.

lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
V Avstriji lahko rentaš Ferrarije. Če že, pol vsekakor ferrari ali lambo. Tile njihovi ceniki pa so tak ubitačni, tako da se je treba držat urnika in št. kilometrov, drugače ga že za 2 dni rentaš.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
smiselno bi bilo rentat od teh kao mal da zgledajo avtov, samo ferrarija al pa lamborghinija, vse ostalo je refuza.

če bi se hotu samo pederisat, potem bi vzel od fotra CLS-a. Tako pa je namen drug in me zato zanimata izkljucno q7 ali a5
wink-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Eh, kaj, pohopsaj æaleta in se CLS-kom zategnita do najbližjega salona. Tam si malo oglejta, kaj imajo za ponudit, malo povprašajta o cenah, možnosti staro za novo (ko vpraša, kaj pa mate za en avto mu pač pokažeta na merklo) in ko bojo videli, da nista "reveža" in da sta "resni" stranki, vama bodo zagotovo pripravljeni posoditi testno vozilce po vajinem izboru... Treba bit lukav, itak te nič ne košta... Mislim pa, da ga proti plačilu lahko najameš v vsaki boljši avtohiši...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

če bi se hotu samo pederisat, potem bi vzel od fotra CLS-a. Tako pa je namen drug in me zato zanimata izkljucno q7 ali a5
wink-1.gif

a lahk to malj podrobno razčleniš...

zakaj tvoj foter vozi CLS??

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Če ne pozna koga na Audiju, bo bolj težko dobil testni avto za cel dan. Tudi avtohiše, zaradi slabih izkušenj, ne dajejo avtomobilo kar tako ven.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:zakaj tvoj foter vozi CLS??
Ja peš pa menda ja ne bo hodil
evil.gif
.

Res pa je, da tudi meni ni jasno, zakaj Serđota zanimata ravno ta dva avtomobila
rolleyes-1.gif
.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Če ne pozna koga na Audiju, bo bolj težko dobil testni avto za cel dan. Tudi avtohiše, zaradi slabih izkušenj, ne dajejo avtomobilo kar tako ven.

sploh po izkušnjah z mercesesom GL na AC-intercar ter range roverjem na summitu

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz

če se boš pripeljal z avtom za par jurjov, te sploh ne bodo jemali resno...če pa prideš z zadevo za 50.000+ EUR je pa takoj druga pesem....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ni res, sploh ce si fajn stranka, kar foter z CLSom verjetno bo
hysterical-1.gif

na ta nacin dobre stranke, je BP dobit razred S, Q7, allroad in ostalo šaro in to ne samo za dan, ampka za cel vikend
wink-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
pa lol, koji [censored] je pomembno kaj jaz vozim in kaj fotr?

cls je bil omenjen zgolj zato, ker ste se zataknili v to, da sta Q7 in A5 "brezvezna" avta za najet...

wtf? ne mi teme gnojit za brezveze prosim.

@zdravnik: furam 16 let starega pony-a. happy?

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
850
113
za testne vožne za eno popoldne se da večinoma povsod zmeniti, nekatere avtohiše omogočajo celo najem vozila čez vikend. npr. na AC dobiš MB razred E za 250€ na vikend, ali pa razred S za dobrih 400€